Letenky do Limy za 3.961 Kč. Svět se zbláznil!

21. 03. 2013     AkčníLetenka.cz

Letenky do Limy za cenu, které neuvěříte, nabízí letecká společnost TAM Airlines prostřednctvím polsko-slovenského prodejce letenek Flipo.pl.

Štítky:
Letenky do Limy, Letenky do Peru, Letenky TAM Airlines, TAM Airlines

Online rezervace letenek:

  • Letenky pro zkušené cestovatele: Lima za 6.609 Kč

    (25.02.2013, AkčníLetenka.cz) Letenky do Limy s odletem z Paříže a návratem do Londýna nabízí prodejce letenek Pelikán.cz za akčních 6.609 Kč.

  • Z Brna do Londýna za 615,-Kč!

    (13.01.2013, Letenky levně) Nízkonákladová letecká společnost Wizz Air pro vás připravila akční let z Brna do Londýna za pouhých 615,-Kč! Navštivte největší město Evropy už v březnu. Co takhle udělat změnu a vzít do Londýna celou rodinu. Děti můžete zabavit např. návštěvou londýnského akvária, najdete zde ten nejkrásnější a největší podmořský svět. Dále je můžete vzít do muzea [...]

  • Z Madridu do Peru od 279 €

    (22.01.2013, Letenky levně) Pokud se chcete vypravit do Peru, můžete využít levných letenek z Madridu do Limy a zpět do Londýna již od 279,- € s mezipřistáním v brazilském Sao Paulu. Do Madridu se snadno dostanete s některou z nízkonákladových společností. Ceny jsou platné na březen a jsou včetně všech poplatků.

  • Z Milána do Peru od 9.204 Kč

    (03.01.2013, Letenky levně) Pokud se chcete vypravit do Peru, můžete využít levných letenek z Milána do Limy již od 9.204,- Kč s mezipřistáním v brazilském Sao Paulu. Do Milána se snadno dostanete s některou z nízkonákladových společností. Ceny jsou platné na duben. Pro rezervaci volejte do cestovní agentury Sky+ (www.skyplus.cz) na 224 304 777 nebo pište na email travel@skyplus.cz.


Sponzorované odkazy


Letenky do Polska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.