Nové trasy od Ryanairu

16. 01. 2014     Rádi cestujeme

Nízkonákladová dopravní společnost Ryanair dne 15. ledna oznámila, že otevře nové trasy z anglického Manchesteru. Těšit se na to můžeme od března letošního roku. Nové trasy budou mířit do :  Barcelony, Boloně, Fueteventury a Grand Canaria. Také přidá více letů do již stávajících linek. A to budou Dublin, Ibiza, Lanzarote, Malaga a Tenerife.

Štítky:
Ryanair

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Nové destinace Ryanairu: Catanie a Targu Mures

    (23.01.2013, Rádi cestujeme) Ryanair nezastavuje svou expanzi a přidává na svou mapu destinací nové body. Nově bude Ryanair létat do rumunského Targu Mures a to z Bruselu, později i italské Pisy. Na uvedeném letišti již nějakou dobu operuje především Wizz Air, konkurent irského dopravce.

  • S Wizz Air nově do Istanbulu

    (06.06.2013, Rádi cestujeme) Maďarský nízkonákladový dopravce Wizz Air dnes oznámil, že zavádí novou pravidelnou linku z Budapeště do Istanbulu. Wizz Air tak rozšiřuje své aktivity o další zajímavou destinaci. Již dříve Wizz Air uvedl nové linky do Tel Avivu, Dubaje či Baku. Mimochodem, destinace, kde doteď neoperuje jeho velký rival Ryanair. Podobně jako Ryanair, ani Wizz Air ale nezavádí nové linky z Prahy a tak ani let do Istanbulu se bez dodatečné dopravy do Budapeště neobejde.

  • Travel Service zahájil prodej letenek na nové lince Praha-Londýn

    (27.11.2014, Rádi cestujeme) Dnešním dnem začíná prodej letenek nové linky společnosti Travel Service. Letadla začnou létat na lince Praha-Londýn 30. března 2015.

  • Air One: nové spojení z Vídně a Prahy

    (24.10.2013, Akční letenky.cz) Další nové linky chystá ve svém letovém řádu letecká společnost Air One, která již mimo jiné létá z Prahy do Benátek a Pisy. Novou destinací se na jaře stane Catania ležící na Sicílii a dostupná bude z letiště Praha i Vídeň.


Sponzorované odkazy


Letenky do Belgie

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.