Curyšské mezinárodní letiště

22. 01. 2016     Rádi cestujeme

Jak již název napovídá, jedná se o švýcarské letiště. Je umístěno asi 13 km ve směru na sever od Curychu, známého ve světě jako centrum bankovnictví a sídlo mnoha mezinárodních institucí. Mezinárodní letiště je rovněž domovským přístavem pro národní aerolinky Swiss air.

Štítky:
Swiss

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Letenky: Praha – Copenhagen od 462 Kč

    (20.12.2015, Rádi cestujeme) Jednosměrné letenky s irskou aerolinkou Ryanair do dánské Kodaně za 462 Kč. Let je naplánován s jedním přestupem v Bruselu. Cíl letu je Mezinárodní letiště Kastrup, které se nachází 9 km jižně od centra hlavního města Dánska, na ostrově Amager.

  • Katovice - Liverpool za 1 794 Kč

    (11.03.2016, Rádi cestujeme) Poleťte s aerolinkou Wizzair z polských Katovic do anglického Liverpoolu. Sebou do letadla si můžete vzít bez příplatku 1 příruční zavazadlo max. velikosti  42 × 32 × 25 cm. Cíl letu - Mezinárodní letiště Liverpool Johna Lennona  se nachází  12 km od centra města.

  • Letiště v Benátkách (VCE)

    (23.11.2015, Rádi cestujeme) Mezinárodní letiště Benátky Marco Polo (VCE) se rozprostírá 14 km od centra historického centra města. Vzhledem k významu Benátek jako rekreační destinace nabízí lety do všech evropských metropolí, stejně tak sezónní dálkové linky do USA a na Blízký východ.

  • Letenky z Prahy do japonského císařství za 11 790 Kč

    (01.09.2015, Rádi cestujeme) Zpáteční letenky do Tokia s leteckou společností  LOT Polish Airlines v termínech od ledna do června 2016. Přeprava zavazadel je v ceně letenek. Let je plánován s přestupem ve Varšavě. Cílová destinace je mezinárodní letiště Narita, které je vzdálené asi 65km od centra Tokia.


Sponzorované odkazy


Letenky do Belgie

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.