Benátky letecky za 1 467 Kč

21. 03. 2016     Rádi cestujeme

Odleťte v květnu s leteckou společností Wizzair na čtyřdenní návštěvu italských Benátek. K vidění je toho opravdu hodně. Benátky vás okouzlí svou nenapodobitelnou atmosférou, dodnes přetrvává jejich velký historický, kulturní a společenský význam. Základy města byly založeny na sto osmnácti malých ostrůvcích laguny omývané Jaderským mořem.

Štítky:
Letenky do Benátek, Letenky do Itálie, Wizz Air

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Benátek? Vybírejte pohodlně online!
  • Volotea: Benátky – Praha za 39 €

    (01.03.2016, Rádi cestujeme) Španělská aerolinka Volotea  provozuje leteckou linku Praha – Benátky a ve vybraných termínech nabízí zpáteční letenky za cenu 39 €. Při členství ve věrnostním programu dopravce Supervolotea dostanete slevu 10% z ceny letenek. Cíl letu: Letiště Benátky (VCE) je vzdálené cca 14 km od historického centra města.

  • Letecky Praha - Benátky a zpět za 1 330 Kč

    (28.12.2015, Rádi cestujeme) Maďarská letecká společností Wizzair nabízí volné místa na lince Praha – Benátky za 1330 Kč. V ceně zpátečních letenek do Benátek je zahrnuta přeprava jednoho příručního zavazadla o max. rozměrech 42x32x25 do max. hmotnosti 10 Kg a veškeré letištní poplatky. Letenky rezervujte u společnosti Skypicker, nebo na webu Wizzair.

  • Benátky letecky od 840 Kč

    (10.04.2016, Rádi cestujeme) Chystáte - li se během května na delší pobyt na Apeninském poloostrově, tak možná nepohrdnete levnými zpátečními letenkami do italských Benátek, které jsou k dispozici ve vyhledávači Skypicker. Cena zahrnuje převoz jednoho malého zavazadla.

  • Letecky Benátky Treviso s WDC za 458 Kč, bez slevy za 898 Kč

    (29.05.2016, Rádi cestujeme) Poleťte s nízkonákladovým dopravcem Wizzair v červnu do italských Benátek. Cíl cesty je Letiště Treviso, které leží cca 30 km od centra tohoto ostrovního města. V ceně zpátečních letenek je zahrnut převoz kabinového zavazadla max. rozměrů 42x32x25 cm.


Sponzorované odkazy


Letenky do Norska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.