Jet2 nabízí levné letenky: akční nabídka již od L2.99

08. 06. 2009     Akční letenky.cz

Nízkonákladová letecká společnost Jet2 nabízí levné letenky do Velké Británie. Akční letenky je možné zakoupit již od pouhých L2.99 za jednosměrný let. Jet2 zajišťuje lety z Velké Británie především do letních destinací a vybraných evropských měst.

Štítky:
Akční letenky, Letenky, Letenky Jet2.com, Levné letenky

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Jet2 nabízí levné letenky: akční nabídka jen do pátku

    (13.05.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Jet2.com spustila akci na levné letenky. Akční nabídka je v platnosti pouze do pátku 15.května 2009 a zákazníci aerolinky Jet2 si mohou vybrat z řady letů zejména do letních destinací. Letecká společnost Jet2 létá také do České republiky.

  • Jet2 nabízí levné letenky: akční nabídka do Prahy

    (28.05.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Jet2.com spustila akci na levné letenky. Zákazníci aerolinky Jet2 si mohou vybrat z řady letů zejména do zimních destinací, akční nabídka zahrnuje také lety do vybraných měst a slunných letovisek. Letecká společnost Jet2 létá také do České republiky.

  • Podzimní levné letenky do Anglie s Jet2 od 34 Kč

    (06.04.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Jet2 spustila akci na podzimní levné letenky do Anglie od pouhých 34 Kč. Cena je ovšem bez poplatků a daně. Aerolinka Jet2 nabízí celkem tři letecká spojení s Českou republikou. Z letiště Praha tak můžete letět do měst Leeds, Edinburgh a Manchester.

  • Aerolinka Jet2 spustila akci Mega Sale

    (22.04.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Jet2 spustila akci Mega Sale, ve které nabízí levné letenky na vybraných trasách. Ceny se pohybují již od pouhých L2.99 a z České republiky můžete letět za akční cenu například na trase Praha - Edinburgh již od L19.99. Akce potrvá až do pondělí 27.dubna 2009. Podrobnější informace a nabídku zlevněných letů naleznete na Jet2.com.


Sponzorované odkazy


Letenky do Makedonie

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.