Do nového roku s úsměvem aneb Aer Lingus zlevňuje

14. 01. 2011     Akční letenky.cz

Druhá největší irská aerolinka Aer Lingus přichystala pro své zákazníky výhodné nabídky. Akce se samozřejmě týká také České republiky, konkrétně letů z Letiště Praha. Přepravce nyní nabízí jednosměrné letenky na lince Praha – Dublin od 1212 Kč včetně daní.

Štítky:
Aer Lingus, Letenky Aer Lingus, Letenky do Dublinu, Letenky do Irska

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Aer Lingus zlevňuje letenky až o 50%

    (13.04.2010, Akční letenky.cz) Irská letecká společnost Aer Lingus zlevnila letenky. Akční nabídka – tedy letenky se slevou až 50% – se vztahuje na letenky s odletem od 21. dubna do 21. říja 2010. Rezervovat levné letenky je možné do 18. dubna 2010. Aerolinka Aer Lingus zlevňuje o50% letenky z Dublinu do Agadiru, Atén, Burgasu, Budapešti, Dubrovníku, Helsinek a Prahy.

  • Aer Lingus zlevňuje letenky do Irska

    (16.02.2010, Akční letenky.cz) Irská letecká společnost Aer Lingus zlevňuje vybrané letenky do Irska. Nejlevnější letenky jsou k dostání od €19,99. Aerolinka Aer Lingus létá z České republiky pouze na jediné trase Praha – Dublin. Tuto trasu inzeruje od €49,99 za jednosměrnou letenku včetně daně. Pokud podrobněji nahlédnete do bookingu, můžete objevit letenky od 270 Kč bez daně.

  • Aer Lingus zlevňuje letenky do Dublinu

    (02.04.2010, Akční letenky.cz) Letecká společnost Aer Lingus spustila akci na levné letenky. Akční nabídka je platná do 5. dubna 2010 a je možné rezervovat letenky od €24,99 za jednosměrný let včetně daně. Letenky Praha – Dublin jsou například v dubnu k dostání od 270 Kč bez poplatků a daně.

  • Germanwings zlevňuje: letenky Praha – Kolín od 499 Kč

    (13.01.2011, Akční letenky.cz) Hned na začátku nového roku spustila německá nízkonákladová letecká společnost Germanwings jednu z dalších lákavých akcí na levné letenky. Mimo jiné jsou v nabídce také lety Praha – Kolín nad Rýnem od pouhých 499 Kč jednosměrně (tato cena platí například pro linku datovanou na 28. 3. 2011).


Sponzorované odkazy


Letenky do Irska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.