Sleva až 24% na letenky easyJetu

09. 01. 2012     Akční letenky.cz

Nízkonákladová letecká společnost easyJet spustila v pátek speciální nabídku na letenky. Z České republiky zlevnila celkem 166.000 míst až o 24%. Akční nabídka platí do zítřejší půlnoci a letět je možné v období od 1. února do 11. července 2012. Například letenky do Londýna je možné pořídit od 579 Kč (cena za jednosměrnou letenku) – [...]

Štítky:
easyJet

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Den slev! Air One 25 %, Wizz Air 20 %.

    (04.05.2012, Letenky levně) Dvě airolinky dnes spustily slevy na všechny své lety. Italský low-cost Air One vlastněný Alitalií nasadil do svého internetového vyhledávače 25% slevu. S Air One se můžete podívat do Pisy, Benátek či Milána. Tímto krokem pokračuje dopravce v silné reklamní kampani, kterou v České republice před pár dny spustil.

  • ČSA: Rozšíření výrazných slev na srpen, Kodaň za 2.775 Kč

    (23.07.2012, Letenky levně) Jak jsme informovali před víkendem, Sky Team zahájil akční ceny, avšak nyní je České aerolinie ještě rozšířily. Slevy se týkají několika evropských destinací a především u letů do západní Evropy jde o lety ještě na srpen 2012, takže si můžete doplánovat dovolenou. Nejzajímavější nabídky jsou do Německa.

  • Austrian Airlines: RED WEEKEND letenky do Dillí v létě za 12.542 Kč

    (15.06.2012, Letenky levně) Během tohoto víkendu máte možnost využít slev rakouské aerolinky Austrian Airlines na jejich pravidelných letech z Prahy přes Vídeň do Dillí, Dubaje, Pekingu a Astany, a to v rámci právě spuštěné akce nazvané RED WEEKEND.   Díky ní můžete od pátku do nedělní půlnoci koupit zvýhodněné letenky na období od 1. července do 30. září.


Sponzorované odkazy


Letenky do Jihoafrické republiky (JAR)

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.