Zpáteční letenky Brno – Miláno od 658 Kč

22. 02. 2013     AkčníLetenka.cz

Letenky do italského Milána s odletem z Brna nabízí nízkonákladový Ryanair od 658 Kč.

Štítky:
Letenky do Itálie, Letenky do Milána, Letenky Ryanair, Ryanair

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Milána? Vybírejte pohodlně online!
  • Kam se dá létat z letiště Brno?

    (03.10.2013, Akční letenky.cz) Při hledání výhodných letenek se často vyplatí nehledat pouze lety z Prahy, ale věnovat pozornost i nabídce z Brna! Své lety odsud totiž provozují hned dvě nízkonákladové společnosti – Ryanair a Wizz Air. Ryanair denně spojuje Brno s Londýnem (letiště Stansted) a dvakrát za týden létá do Milána.

  • Wizz Air: Brno – Eindhoven za 1130 kč

    (14.09.2012, ) Po delší době zde mámé nabídku pro cestující z okolí brněnského letiště. U společnosti Wizz Air si můžete zarezervovat levné letenky do Eindhovenu a zpět za pouhých 1130 kč. Udělejte si např. eurovíkend v Eindhovenu na vlastní pěst a využijte této lákavé nabídky. Odlet: Tuřany Arpt, Brno Přílet: Welschap Arpt, Eindhoven, Nizozemsko Letenky za tuto cenu jsou k dostání pouze pro lety v období od října do prosince. Bližší informace k volným termínům naleznete zde

  • Letenka do Říma za 1 000 korun

    (21.03.2012, Rádi cestujeme) Máme pro vás levnou letenku do Říma. Let je sice s přestupem, ale můžete tak ušetřit poměrně dost peněz. Zpáteční letenka stojí od 1 000 korun, vč. tax. V ceně je příruční zavazadlo. Odlet je z Bratislavy, přes Milano do Říma. Nazpátek se vydejte z Říma, přes Milano do Brna. Cena za tento let je 1002 korun.

  • Brno – Barcelona a zpátky za 2.299 Kč !

    (02.01.2014, Akční letenky.cz)  Za opravdu lidové ceny můžete momentálně vyrazit z Brna do Barcelony na přelomu ledna a února. Nejlevněji poletíte při kombinaci letů společností Wizzair a Ryanair, s přestupem v nizozemském Eindhovenu.


Sponzorované odkazy