Z Milána do Buenos Aires od 13.096,- Kč

29. 05. 2014     Letenky levně

Buenos Aires je druhým nejnavštěvovanějším městem v Latinském Americe (hned po Mexico City) a může svým návštěvníkům nabídnout zajímavou architekturu v evropském stylu a bohatý kulturní život. Do Argentiny se tak můžete vypravit za dobrou cenu letos na podzim. Letenku z Milána do Buenos Aires lze zakoupit za výhodnou cenu již od 13.096,- Kč.

Štítky:
Letenky do Argentíny, Letenky do Buenos Aires

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Milána? Vybírejte pohodlně online!
  • Z Prahy do Maroka a zpět za 3.084 Kč !

    (03.01.2014, Akční letenky.cz) S leteckou společností EasyJet si můžete zaletět z Prahy až do Maroka, a to za velmi pěkné ceny! Při kombinaci letů Praha – Milán, Milán – Casablanca a zpět můžete v březnu letět už za 3.084 Kč.

  • Jižní Amerika - z Prahy do Brazílie již za 10 290 Kč!

    (27.02.2015, Rádi cestujeme) Pelikán přináší zajímavou nabídku ve formě akčních letenek do Jižní Ameriky. Za zpáteční letenku do Ria de Janeira, Sao Paula nebo Buenos Aires zaplatíte jen 10 290 Kč! Letenky můžete zakoupit na květen a červen, ale pozor, velmi rychle ubývají!

  • Kam na Silvestra? Milán 1.861 Kč, Paříž 3.891 Kč, New York 12.273 Kč,…

    (07.11.2014, Akční letenky.cz)  Pro vás, kteří byste letos rádi oslavili příchod nového roku trochu jinak, než jste nejspíš zvyklí, jsme vyhledali a sestavili přehled těch nejlevnějších zpátečních letenek do nejzajímavějších destinací. Ceny platí pro termíny v rozmezí 25.12.2014 až 5.1.2015, odkazujeme na portál skypicker.com.

  • Akční letenky: New York, Milan, Amsterdam

    (05.08.2013, Rádi cestujeme) K dnešním nejzajímavějším letenkám určitě patří letenka z Prahy do New Yorku s návratem do Edinburghu. Cena za tuto letenku je přibližně 8 900 korun a to vč. tax. Nejlevnější v nabídce je pak letenka z Prahy do Milána se společnosti Wizz Air. Jste-li členy "Discount klubu", zaplatíte za zpáteční letenku necelých 600 korun. V ceně je malé příruční zavazadlo. Takže ideální let např. na nákupy.


Sponzorované odkazy


Letenky do Argentiny

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.