Jižní Amerika - z Prahy do Brazílie již za 10 290 Kč!

27. 02. 2015     Rádi cestujeme

Pelikán přináší zajímavou nabídku ve formě akčních letenek do Jižní Ameriky. Za zpáteční letenku do Ria de Janeira, Sao Paula nebo Buenos Aires zaplatíte jen 10 290 Kč! Letenky můžete zakoupit na květen a červen, ale pozor, velmi rychle ubývají!

Štítky:
Letenky do Brazílie, Letenky do Buenos Aires, Letenky do Rio de Janeira, Letenky do Sao Paula

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Superlevné letenky do Jižní Ameriky! Zpáteční letenka do Brazílie a Argentiny za 10 413 korun!

    (11.11.2014, Rádi cestujeme) Byl pro vás vždy největší snem procestovat Jižní Ameriku? Máte možnost! Kombinací letů společnosti Iberia můžete do brazilského Sao Paula odletět přímo z Prahy. Ovšem takto levná letenka od vás bude vyžadovat trochu cestování. Odlet nazpátek je totiž z Argentinského Buenos Aires. A přistání za celkovou cenu opravdu jen 10 413 korun v Madridu. Jedná se o velmi blízký termín. Odlet 23. listopadu a návrat 4. prosince.

  • Levné letenky do Jižní Koreje s Finnair

    (01.12.2015, Rádi cestujeme) Letecká společnost Finnair nabízí volné místa na lince Praha – Soul v termínech prosinec 2015 až duben 2016. Zpáteční letenky do Koreje jsou v prodeji již za 12 509 Kč. Přestup je naplánován na Letišti Helsinky a cílová destinace Mezinárodní letiště Inčchon se nachází zhruba 50 km na západ od Soulu.

  • Levně do Panamy za 12 tis. Kč

    (08.01.2016, Rádi cestujeme) Poleťte z Amsterdamu do Jižní Ameriky - hlavního města Panamy za 9 tis. Kč. (Z Prahy do Amsterdamu letenky stojí cca 3 tis. Kč). Linka do Panamy se nabízí v termínech únor až květen 2016. V ceně letenek  je zahrnuta přeprava jednoho příručního a jednoho odbaveného zavazadla do 23 kg.

  • Praha – Rio de Janeiro za 8 390 Kč!

    (19.01.2016, Rádi cestujeme) Vyhledávač letenek Pelikán se po delší době sucha vytách a vyštrachal zajímavé letenky do Ria de Janeira a Sao Paula z Prahy za křesťanských 8 390 Kč, ale aby to nebylo až tak zajímavé tak to poředil  návratem do Berlína, nebo Mnichova.  Že vás zebou ruce a nohy?  Tak na co ještě čekáte, běžte balit kufry na dalekou cestu do Jižní Ameriky!


Sponzorované odkazy


Letenky do Brazílie

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.