Kapverdské ostrovy – zpáteční letenky na listopad za 6.631 Kč !

06. 11. 2014     Akční letenky.cz

A máme tady další plážovou rychlovku! Za neuvěřitelnou cenu 6.631 Kč můžete vyrazit s leteckou společností Jetairfly ve dvou termínech na přelomu letošního listopadu a prosince z belgického Bruselu přímo na Kapverdské ostrovy, ležící 570 km západně od břehů Afriky.

Štítky:
Letenky na Kapverdské ostrovy, Ryanair

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Kanárské ostrovy s odletem v srpnu za 4.665 Kč

    (08.07.2014, Akční letenky.cz) Na Kanárské ostrovy, nacházející se zhruba 100 km západně od pobřeží Maroka, můžete na konci srpna vyrazit z polských Katowic se společností Ryanair. S přestupem v Miláně a při zpáteční cestě v Paříži rezervujte nejlevnější letenky v termínech 26.8.-9.9. a 28.8.-9.9. za 4.665 Kč včetně všech povinných poplatků.

  • Kanárské ostrovy – zpáteční letenky z Prahy za 3.936 Kč

    (27.10.2014, Akční letenky.cz) Vyrazit za sluncem a uniknout tak lednovým plískanicím, které nás jistě opět čekají, můžete díky letecké společnosti Ryanair levně třeba na Kanárské ostrovy. Zpáteční letenky z Prahy do letoviska Las Palmas de Gran Canaria s jedním přestupem v Bruselu můžete rezervovat už za 3.936 Kč. Vybírejte z široké nabídky portálu Skypicker.com.

  • Ryanair bude létat z Varšavy na Kanárské ostrovy!

    (17.06.2014, Akční letenky.cz) Máme pro vás skvělé zprávy! Letecká společnost Ryanair právě oznámila spuštění nových tras mezi Varšavou (letiště Modlin) a Kanárskými ostrovy (letiště Fuerteventura, Tenerife a Gran Canaria). Do letovisek Fuerteventura a Gran Canaria bude Ryanair létat jednou týdně, do Tenerife dokonce dvakrát týdně.

  • Zpáteční letenky na Kanárské ostrovy za 3.098 Kč !

    (23.12.2013, Akční letenky.cz) Jaké u nás asi bude počasí koncem ledna? Vy můžete mít léto. S leteckou společností Ryanair totiž můžete vyrazit v termínu 25.1. – 1.2.2014 na ostrov Tenerife. Zpáteční letenky při odletu z rakouského Linze se momentálně prodávají za sympatické 3.098 Kč.


Sponzorované odkazy


Letenky do Kanady

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.