Island – zpáteční letenky z Prahy na červen 2015 za 4.642 Kč !

16. 11. 2014     Akční letenky.cz

Za velmi pěkné ceny můžete letět s leteckou společností Lufthansa v červnu příštího roku s jediným krátkým přestupem ve Frankfurtu z Prahy až do hlavního města Islandu, Reykjaviku. Díky tomu, že se nejedná o nízkonákladovou leteckou společnost, máte v ceně letenek i odbavené zavazadlo, ušetříte tedy v porovnání s nutností přikoupit takové u nízkonákladovky.

Štítky:
Letenky do Reykjavíku, Letenky na Island, Lufthansa

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Akční letenky do Dubaje od února 2015

    (04.12.2014, Rádi cestujeme) Opravdu akční letenku vám přináší SmartWings - zpáteční letenka do Dubaje jen za 3 134 Kč! Tato akční nabídka platí pro lety od února 2015 a prozatím je omezena počtem míst a ta rychle ubývají.  Let z Prahy do Dubaje je přímý a trvá přibližně 6 hodin.

  • Do sedmi nových destinací s ČSA již v letní sezóně 2015

    (20.11.2014, Rádi cestujeme) ČSA bude koncem jara a začátkem léta 2015 zavádět nové pravidelné linky do 7 destinací v Evropě. Přibydou letenky do západní, severní a jižní Evropy a také do Ruska. Nové letenky budou v prodeji již ode dneška. A kam se teď nově podíváte? Poletíte do Švédska, Dánska, Ruska, Španělska, Itálie a Irska.

  • Nový dopravce na lince Praha-Bordeaux od května 2015

    (03.12.2014, Rádi cestujeme) Z pražského letiště Václava Havla bude létat pravidelná linka do francouzského Bordeaux. První letadla se na tuto cestu vydají 17. května 2015. Spojení Prahy a Bordeaux bude provozovat španělský dopravce Volotea. A bude se létat dvakrát do týdne – pondělí a pátky. Zatím se ceny zaváděcí ceny za jednu cestu v květnu pohybují do 30 Euro, tedy okolo osmi set korun!

  • Ryanair navíšil zisk, sníží ceny letenek na zimu 2015/2016

    (29.07.2015, Rádi cestujeme) Nízkonákladovému leteckému dopravci Ryanair stoupl zisk v prvním čtvrtletí letošního roku asi o 25 %. Stoupl počet přepravených osob, a to téměř na dvojnásobek, z 16 milionů na 28 milionů pasažérů. Dopravce plánuje snížení cen letenek na zimu o 4-8 %.


Sponzorované odkazy


Letenky na Island

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.