Tokio – zpáteční letenky z Prahy za 11.031 Kč !

29. 12. 2014     Akční letenky.cz

Objevte Zemi vycházejícího slunce, ochutnejte vynikající kuchyni, procestujte pozoruhodnou krajinu a navštivte památky z dob klasického Japonska a jeho velkých císařů. Díky velmi pěknému tarifu letecké společnosti Aeroflot můžete vyrazit do Tokia z Prahy, a to s jediným krátkým přestupem v Moskvě.

Štítky:
Aeroflot, Letenky do Japonska, Letenky do Tokia

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Tokio - zpáteční letenky z Budapešti jen za 9 990 Kč

    (01.04.2015, Rádi cestujeme) Akční letenky do Tokia přináší spolenost Alitalia. Levné letenky z Budapešti do Tokia koupíte již za 9 990 Kč! Pokud poletíte z Mnichova, tak za zpáteční letenku zaplatíte 10 990 Kč a na trase Vídeň - Tokio 11 290 Kč.

  • Letecká linka Praha – Tokio za 12 375 Kč

    (12.11.2015, Rádi cestujeme) Zpáteční letenky od společnosti Turkish Airlines do Tokia v termínech listopad 2015 až červenec 2016 nabízí prodejce Pelikán na svém webu. Na cestě do Tokia je naplánován jeden přestup na istanbulském letišti s přesednutím na Airbus A330.

  • Výprodej Black Friday ve světě letenek. Bangkok, Šanghaj, New Yorku, Tokio. Vše výhodně a z Prahy!

    (28.11.2014, Rádi cestujeme) Úžasnou příležitost máte jen do dnešní půlnoci! Zpáteční letenky do převážně exotických destinací seženete dnes v rámci akce „Black Friday“ do 15 tisíc korun. Na seznamu jsou Maledivy za 11 tisíc, New York za 11 tisíc, stejně tak Bangkok. Za 14 tisíc se můžete podívat do vietnamské Hanoje, japonského Tokia, či brazilského Sao Paula! Na seznamu je dokonce i jihokorejský Soul. A to vše opravdu z Prahy.

  • Zpáteční letenky do hlavního města Japonska - Tokia

    (09.11.2015, Rádi cestujeme) Vydejte se v termínech od listopadu 2015 až červenec 2016 s leteckou společností Turkish Airlines do země vycházejícího slunce. Zpáteční letenky na trase Praha – Tokio s přestupem v Istanbulu nabízí na svém webu prodejce Pelikán za 12 390 Kč.


Sponzorované odkazy


Letenky do Japonska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.