Letenky na francouzské ostrovy Guadeloupe za 13 000 kč

20. 08. 2015     Rádi cestujeme

Letecky se společností Air France na francouzské souostroví Guadeloupe v termínech od září do listopadu 2015. Letenky jsou v prodeji za 13 000kč. V ceně letenky je přeprava jednoho příručního malého zavazadla o max. rozměrech ( 55x35x25cm) a hmotnosti do 12kg,

Štítky:
Air France, Letenky do Guadeloupe

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Kapverdské ostrovy – zpáteční letenky na listopad za 6.631 Kč !

    (06.11.2014, Akční letenky.cz) A máme tady další plážovou rychlovku! Za neuvěřitelnou cenu 6.631 Kč můžete vyrazit s leteckou společností Jetairfly ve dvou termínech na přelomu letošního listopadu a prosince z belgického Bruselu přímo na Kapverdské ostrovy, ležící 570 km západně od břehů Afriky.

  • Kanárské ostrovy – zpáteční letenky z Prahy za 3.936 Kč

    (27.10.2014, Akční letenky.cz) Vyrazit za sluncem a uniknout tak lednovým plískanicím, které nás jistě opět čekají, můžete díky letecké společnosti Ryanair levně třeba na Kanárské ostrovy. Zpáteční letenky z Prahy do letoviska Las Palmas de Gran Canaria s jedním přestupem v Bruselu můžete rezervovat už za 3.936 Kč. Vybírejte z široké nabídky portálu Skypicker.com.

  • Závětrné ostrovy za 13 490 Kč

    (10.04.2016, Rádi cestujeme) Prodejce Pelikán nabízí zpáteční letenky od letecké společnosti KLM na trase Berlín – Curacao. Letiště Berlín není zas tak daleko od českých hranic, aby nestálo za to popřemýšlet o exotické dovolené v oblasti Karibského moře.

  • Závětrné ostrovy za 13 490 Kč

    (10.04.2016, Rádi cestujeme) Prodejce Pelikán nabízí zpáteční letenky letecké společnosti KLM na trase Berlín – Curacao. Letiště Berlín není zas tak daleko od českých hranic, aby nestálo za to popřemýšlet o exotické dovolené v oblasti Karibského moře.


Sponzorované odkazy


Letenky do Nizozemí

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.