Letos bude zprovozněna nová letecká linka Brno - Mnichov

08. 10. 2015     Rádi cestujeme

Do konce tohoto roku spojí Brno s Mnichovem dlouho očekávaná letecká linka. Spoj bude provazován  britským leteckým dopravcem BMI Regional ve spolupráci s německou Lufthansou. Frekvence letů je naplánována na každý den, kromě soboty.

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Mnichova? Vybírejte pohodlně online!
  • Nová základna Ryanairu bude v Bratislavě

    (14.11.2014, Rádi cestujeme) Nízkonákladový dopravce Ryanair rozšíří počet svých základen na 71. Nová základna bude tentokrát v Bratislavě. V Bratislavě budou dvě letadla, plánuje se 16 tras. Aerolinka by ráda přepravila z/do Bratislavy až 1 mil. cestujících. Bude přidána nová trasa do Madridu, je ale možné, že se brzy objeví i nějaká další nová destinace.

  • Nová linka na pražském letišti do ruského Čerepovce

    (03.04.2015, Rádi cestujeme) Od 30. 4. 2015 bude v provozu nová linka spojující Prahu a ruský Čerepovec. 1x týdně bude mezi městy létat letadlo s kapacitou 50 osob. Čerepovec leží přiližně 400 km od Moskvy v severozápadní čsti Ruska.

  • Letenky na trase Brno – Londýn a Eindhoven od 599 Kč

    (28.10.2015, Rádi cestujeme) Nízkonákladová letecká společnost Wizzair má ve své nabídce levné letenky na trase Brno – Londýn Luton a Brno – Eindhoven za cenu od 599 Kč. Tuto cenu lze ještě snížit koupením členství, které sníží cenu letenek o 270 Kč.

  • Nová linka mezi Prahou a Paříží v provozu od května 2016

    (30.09.2015, Rádi cestujeme) Od 5. května 2016 bude Praha spojena s pařížským letištěm Charlese de Gaulla novou linkou. Linku bude provozovat španělský nízkonákladový dopravce Vueling a to 6x týdně. Linka bude v provozu každý den mimo soboty. Lety budou z Prahy odbavovány ve 12:50 a cena zpáteční letenky bude začínat na 70 euro (přibližně 1 870 Kč). V ceně letenky můžete přepravovat příruční zavazadlo o rozměru 55x40x20 cm a hmotnosti 10 kg.


Sponzorované odkazy


Letenky do Kuvajtu

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.