Můžeme se těšit na nízké ceny letenek do italských Benátek

06. 10. 2015     Rádi cestujeme

Nízkonákladová letecká společnost easyJet nabídne cestujícím novou linku Praha – Benátky. První let je naplánován na 2. února 2016. Lety budou probíhat třikrát týdně a to v úterý, ve čtvrtek, v sobotu. Očekáváme nízké ceny letenek, jak jsme u tohoto dopravce zvyklí.

Štítky:
easyJet, Letenky do Benátek, Letenky do Itálie

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Benátek? Vybírejte pohodlně online!
  • Nová linka z Prahy do Pekingu nabízí nízké ceny a kratší dobu letu

    (26.08.2015, Rádi cestujeme) Už je to asi měsíc, co začaly čínské aerolinky Hainan Airlines prodávat letenky na svou novou přímou linku Praha - Peking a během měsíce si cestu objednaly desítky lidí. Letenky do čínské metropole lze objednat již od 12 000 Kč, což je velmi příjemná cena, navíc je přímý spoj podstatně rychlejší. S Hainan Airlines budete v Pekingu již za 10 hodin. Alternativní možností zůstává cesta s Air France s přestupem v Paříži, takto zvolená cesta trvá už kolem 13 hodin.

  • Do Benátek a zpět za 1 357 Kč

    (05.01.2016, Rádi cestujeme) Na Apríla z Prahy do Benátek a zpátky za 1357 Kč před slevou s aerolinkou Volotea a Wizzair. V ceně letenky na Apeninský poloostrov je zahrnuta přeprava jednoho příručního zavazadla o rozměrech 42x32x20 cm do 10 kg.

  • Volotea: Levné lety do Benátek za 20 €

    (07.03.2016, Rádi cestujeme) Rezervujte si levné letenky od španělské nízkonákladové společnosti Volotea do italských Benátek. Cena letenky zahrnuje přepravu kabinového zavazadla do 10 kg. V případě členství v klubu SuperVolotea máte nárok na další slevy.

  • Monarch: Sleva letenek

    (24.02.2016, Rádi cestujeme) Anglický letecký dopravce Monarch nabízí levné letenky v cenách od 50 Liber do oblíbených destinací: Tenerife, Lanzarote, Gran Canaria, Funchal, Larnaca. Lety jsou plánované z Velké Británie. Prodej za nízké ceny končí 26. února 2016. Ceny jsou koncové včetně daní a poplatků.


Sponzorované odkazy