EasyJet zahájil prodej letenek na nové lince

25. 10. 2015     Rádi cestujeme

Nízkonákladový letecký dopravce EasyJet bude od 28. března provozovat novou linku na trase Praha - Neapol. Linka bude v provozu 2x týdně, a to vždy v pondělí a v pátek. Letenky jsou právě v prodeji a ceny letenek začínají na 1674 Kč. Na lety pak budou pravděpodobně navazovat další spojení EasyJet, které z Neapole létají například na Sicílii. Letenky objednávejte na stránkách easyjet.com.

Štítky:
easyJet

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Travel Service zahájil prodej letenek na nové lince Praha-Londýn

    (27.11.2014, Rádi cestujeme) Dnešním dnem začíná prodej letenek nové linky společnosti Travel Service. Letadla začnou létat na lince Praha-Londýn 30. března 2015.

  • EasyJet zahájil prodej letenek do Benátek

    (08.10.2015, Rádi cestujeme) Nízkonákladový dopravce EasyJet včera zahájil prodej letenek na své nové lince Praha-Benátky. Letadla z pražského letiště budou přistávat na letišti Marco Polo. Linka bude nově v provozu od 4. února 2015 a už nyní můžete kupovat levné letenky na webu dopravce. Ceny zpáteční letenky začínají na 1 700 Kč. Linka bude v provozu 3x týdně s odlety v úterý, ve čtvrtek a v sobotu. Na této lince již létají dopravci Volotea a Wizzair.

  • RYANAIR NOVĚ NA LINCE PRAHA–BRÉMY

    (06.02.2015, Rádi cestujeme) Ryanair, nejoblíbenější evropský letecký dopravce, ve čtvrtek 5. 2. 2015 ohlásil, že bude nově létat na trase z Prahy do Brém. Linka bude v provozu od 2. května 2015 s rotací třikrát týdně.

  • Zahájen prodej letenek do Charleroi na zimní sezónu

    (07.07.2015, Rádi cestujeme) Irský nízkonákladový dopravce Ryanair zahájil dnes prodej letenek z Prahy do Bruselu. Jedná se o lety od 26. října 2015. Od zimní sezóny bude linka Praha-Charleroi v provozu 9x týdně. Linka tedy bude posílena o 2 lety týdně. Letenky zakoupíte na webových stránkách dopravce.


Sponzorované odkazy


Letenky do Brazílie

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.