Nová letecká linka Praha – Toulouse

17. 10. 2015     Rádi cestujeme

Španělská nízkonákladová letecká společnost Volotea spustí 25. března 2016 novou linku mezi Prahou a francouzským Toulouse. Linka bude obsluhována letadlem Boeing 717 s frekvencí 2 letů týdně (Pondělí, Pátek).

Štítky:
Lety do Toulouse

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Letenky z Prahy do Toulouse od 2 334 Kč

    (18.05.2016, Rádi cestujeme) Letecká společnost Volotea nabízí levné zpáteční lety na linkách mezi Prahou a Toulouse. V ceně letenek u španělského dopravce je zahrnut převoz příručního zavazadla max. rozměrů 55 × 40 × 20 cm, 10 kg. Rezervace na portále Kiwi.com.

  • Nová základna Ryanairu bude v Bratislavě

    (14.11.2014, Rádi cestujeme) Nízkonákladový dopravce Ryanair rozšíří počet svých základen na 71. Nová základna bude tentokrát v Bratislavě. V Bratislavě budou dvě letadla, plánuje se 16 tras. Aerolinka by ráda přepravila z/do Bratislavy až 1 mil. cestujících. Bude přidána nová trasa do Madridu, je ale možné, že se brzy objeví i nějaká další nová destinace.

  • Nová linka na pražském letišti do ruského Čerepovce

    (03.04.2015, Rádi cestujeme) Od 30. 4. 2015 bude v provozu nová linka spojující Prahu a ruský Čerepovec. 1x týdně bude mezi městy létat letadlo s kapacitou 50 osob. Čerepovec leží přiližně 400 km od Moskvy v severozápadní čsti Ruska.

  • Air Croatia létá z Prahy do Záhřebu

    (14.04.2015, Rádi cestujeme) Od 2.  dubna létá nová chorvatská letecká společnost Air Croatia z Prahy do Záhřebu. Nová linka je v provozu 3x týdně, v úterý, ve čtvrtek a v neděli. Z Prahy jsou lety odbavovány vždy ve 14 hodin a let do Záhřebu trvá 1 hodinu 10 minut. Ze Záhřebu pak letadla odlétají v uvedené dny vždy ve 12 hodin.


Sponzorované odkazy


Letenky do Botswany

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.