Levné letenky do hlavního města Číny

16. 11. 2015     Rádi cestujeme

Zpáteční letenky na trase Praha – Peking jsou k dispozici v termínu listopad až prosinec 2015 za příznivých 12 250 Kč. Let s ruskou společností Aeroflot je naplánován s přestupem na moskevském letišti. Konečná destinace letu je Letiště Peking, které se rozprostírá 33 km severovýchodně od centra hlavního města Číny.

Štítky:
Letenky do Číny, Letenky do Pekingu

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Letenky do Číny za 10 tisíc korun

    (29.12.2014, Rádi cestujeme) Za akční cenu je možné sehnat letenky do Číny se společností Transaero. Prodejce Pelikan.cz je má v nabídce od 10 004 Kč za zpáteční let. Letenka je z Vídně.

  • Do Číny a zpět za 10 990 Kč

    (23.01.2016, Rádi cestujeme) Poleťte s aerolinkou KLM do Pekingu v termínech od února až června 2016. V ceně letenky je zahrnuta přeprava jednoho příručního a jednoho odbaveného zavazadla v ceně letenky. Na cestě do Číny jsou naplánovány dva přestupy.

  • Do Okinawy a jiných japonských měst od 11 853 Kč

    (16.04.2016, Rádi cestujeme) Vyberte si z nabídky letů do tří japonských měst na webu pelikan.cz v termínech červen až říjen 2016. Na cestě do cíle je naplánován jeden přestup v Šanghaji. Zpáteční letenky dopravce China Eastern Airlines s cílem letu - Japonské císařství obsahují převoz jednoho příručního a dvou odbavených zavazadel.

  • Praha – Guangzhou za 12 481 Kč

    (27.03.2016, Rádi cestujeme) Lety do jednoho z největších měst jižní Číny nabízí společnost Finnair. Zpáteční letenky do Guangzhou jsou k dispozici v termínech květen až červen 2016, s naplánovaným jedním přestupem v Helsinkách a v jejich ceně je zahrnut převoz jednoho zavazadla.


Sponzorované odkazy


Letenky do Norska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.