Pelikán - přehled letů do USA od 10 190 Kč

19. 02. 2016     Rádi cestujeme

Prodejce letenek Pelikán dal v těchto dnech do své nabídky levné letenky z Vídně, nebo Prahy do Bostonu, New Yorku, Miami a Chicaga v cenovém rozptylu od 10 190 Kč do 12 990 Kč.

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Pelikán: Léto v Asii

    (25.04.2016, Rádi cestujeme) Prodejce letenek Pelikán dal dohromady seznam letenek na asijský kontinent od společnosti China Eastern Airlines. Jak je Čína známá nízkými cenami své produkce tak i zpáteční letenky z Prahy od čínské aerolinky vám neudělají díru v rozpočtu. Cenový strop letenek za exotikou nepřesáhne 13. tis. Kč.

  • Přehled letenek ve Skypickeru od 353 Kč

    (08.01.2016, Rádi cestujeme) Vyhledávač levnách leteckých spojení  nízkonákladových aerolinek (Wizzair, Ryanair, Vueling, Norwegian, Easyjet aj.) nabízí levné letenky do evropských destinací od 353 Kč (Milán, Benátky, Bari atd.)

  • Přehled levných letenek od Easyjetu

    (04.01.2016, Rádi cestujeme) Nízkonákladový dopravce Easyjet nabízí na svém webu levné jednosměrné letenky z Prahy do různých evropských destinací. Letenky nejsou zpáteční, a jelikož dopravce nenabízí letenky zpět za stejně atraktivní cenu, je výhodné kombinovat výběr letenek pro zpáteční cestu s jinými aerolinkami.

  • Moskva – zpáteční letenky z Budapešti od 2 355 Kč!

    (14.04.2015, Akční letenky.cz) Vyrazte v dubnu, květnu a červnu na pár dní do Moskvy! Ceny letenek z Budapešti začínají na 2 355 Kč! Rezerovovat letenky můžete na portálu Skypicker.com, kde nejlevnější termín letů najdeme 26. května – 3. června. Přehled termínu zpátečních letenek Budapešť – Moskva najdete zde. Jak se dostat do Budapešti?


Sponzorované odkazy


Letenky do Kanady

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.