Sledujte letový provoz na Flightradar

26. 03. 2016     Rádi cestujeme

Pomocí této aplikace můžete sledovat všechna letadla, která vám proletí nad hlavou. Mobilní aplikace Flightradar24 pro Android nabízí zobrazování v mapových podkladech, virtuální pohled z kabiny i identifikaci letadla namířením telefonu na oblohu.

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Linka Praha - Záhřeb Air Croatia ukončila provoz

    (26.04.2015, Rádi cestujeme) Linka z Prahy do chorvatského Záhřebu provozovaná leteckou společností Ait Croatia pozastavila ke 23. 4. 2015 provoz. Ve čtvrtek 23. 4. bylo vypraveno poslední letadlo do Záhřebu. Linka nebyla v provozu ani měsíc. Air Croatia zahájila provoz na této trase 2. dubna. Není přesně jisté, jak dlouho bude linka pozastavena, prozatím je možné zakoupit letenky od června do konce letošního roku. V nabídce rezervací od června již nebude možné objednat nedělní lety. Společnost uskutečnila pozastavení linky kvůli problémům u zpracovatele karetních transakcí.

  • Ryanair zahájí provoz na přímé lince z Bratislavy do Niš

    (17.05.2016, Rádi cestujeme) Na Mezinárodním letišti M. R. Štefánika v Bratislavě přibude nová pravidelná letecká linka do Srbska. Irská letecká společnost Ryanair zařadí do zimního letového řádu od 31. září 2016 pravidelné letecké spojeni z Bratislavy do srbského města Niš s frekvencí 2 x týdně. Letenky je možné si rezervovat na portále Ryanair. Cena za jednosměrnou letenku začíná na 20 €.

  • Ryanair otevírá v Praze novou základnu

    (03.11.2016, Aerolinie.info) Součástí nové báze, jejíž provoz byl zahájen 2. listopadu, je denní linka do Milána a Říma. Celkem Ryanair plánuje až 45 letů týdně.

  • Delta bude opět létat mezi Prahou a New Yorkem

    (14.11.2016, Aerolinie.info) Provoz pravidelného sezónního spojení bude zahájen 5. května 2017 a aerolinky počítají s denní frekvencí, kterou bude obsluhovat stroj Boeing 767-400 s kapacitou 245 míst.


Sponzorované odkazy


Letenky do Nizozemí

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.