Letecky z Prahy do listopadového Edinburghu za 2 053 Kč

17. 06. 2016     Rádi cestujeme

Listopadové lety do hlavního města Skotska zakoupíte v těchto dnech výhodně od britského dopravce Easyjet. V ceně zpátečních letenek na trase Praha – Edinburgh je zahrnuta přeprava příručního zavazadla max. rozměrů 56 x 45 x 25cm, převoz dalších zavazadel je za příplatek.

Štítky:
easyJet

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Edinburghu? Vybírejte pohodlně online!
  • Letenky z Prahy do skotského Edinburghu za 794 Kč

    (01.11.2015, Rádi cestujeme) Levné letenky na trase Praha – Edinburgh v nízké cenové hladině začínající na 794 Kč. Cena je platná při koupi dvou letenek na jednu rezervaci. Letenky do skotského města Edinburgh jsou k dispozici na únor 2016. Za poplatek od 104 Kč si můžete rezervovat místa v letadle vedle svých spolucestujících, získáte sedačky s více prostoru pro nohy a přednostní nástup do letadla.

  • Ryanair nabídne z Prahy 8 nových destinací

    (15.02.2017, Aerolinie.info) K již dříve oznámeným destinacím přidají irské aerolinky také pravidelné spojení do Boloně, Budapešti, Edinburghu, Eindhovenu a Malagy a sezónní linku do Liverpoolu. continue reading

  • Letenky do Skotska za 3 042 Kč

    (04.04.2016, Rádi cestujeme) Přímé zpáteční letenky společnosti Jet2 na trase Praha – Glasgow za 3 042 Kč zahrnují převoz jednoho příručního zavazadla. Turisticky populárnímu Glasgow patří po Londýnu, Edinburghu bronz za třetí návštěvovanější město Velké Británie a často je také vstupní branou turistům, kteří míří do celého Skotska. 

  • Jet2: Z Prahy do Glasgow za 2 906 Kč

    (23.03.2016, Rádi cestujeme) Nízkonákladová anglická společnost Jet2 nabízí volné místa na letecké lince Praha – Glasgow. Cíl letu je třetí největší město Velké Británie, které leží na břehu řeky Clyde, zhruba 60 km od hlavního města Skotska Edinburghu. Sebou do letadla si v ceně letenky můžete vzít 1 kabinové zavazadlo.


Sponzorované odkazy


Letenky na Cookovy ostrovy

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.