Dovolená 2010: Zpáteční letenky do Barcelony jen za 900 Kč

04. 04. 2010     Letenky levně

Léto se již pomalu hlásí o slovo, a tak přichází na řadu i výběr destinace pro letošní dovolenou. Inspirací zejména pro obyvatele Slezska může být nízkonákladový Ryanair se svojí nabídkou na letenky do Španělska. Z polského letiště Krakov můžete letět na letiště Reus poblíž Barcelony za rovných 900 Kč.

Štítky:
Letenky, Letenky Ryanair, Ryanair

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Barcelony? Vybírejte pohodlně online!
  • Dovolená u moře: Sicílie

    (06.02.2011, Rádi cestujeme) Během tohoto víkendu se u nás poměrně dost oteplilo, a možná někoho z vás už vábí léto a případná letní dovolená. Podíváme se na další středomořskou letní destinaci - Sicílii. Zjistíme, jak se dopravit na tento ostrov, kde se levně ubytovat a nevynecháme ani jiné zajímavé informace. Dovolená u moře může být i levná, pokud se nebráníte si dovolenou zajistit sami a využít nízkonákladových leteckých společností.

  • Dovolená 2010: Letenky do Boloni a zpět jen za 403 Kč

    (09.04.2010, Letenky levně) Se zajímavou nabídkou na horké letní dny pro všechny Moraváky přišla nízkonákladová společnost Ryanair. Ta nabízí na období květen – červen zpáteční letenky z Bratislavy do Boloni jen za 403 Kč. Akce se vztahuje prakticky na všechny termíny dle letového řádu, přičemž oběma směry se létá vždy v úterý, čtvrtek a sobotu.

  • Jaký byl rok 2010 pro Ryanair, Wizz Air a easyJet?

    (11.01.2011, Akční letenky.cz) Tři hlavní nízkonákladové aerolinky, působící v České republice, zveřejnily krátce po skončení roku 2010 své statistiky, které byly zpracovány serverem aletenky.cz. Dá se říct, že to pro ně byl rok veskrze úspěšný. Největší nízkonákladová letecká společnost ve střední a východní Evropě Wizz Air v roce 2010 přepravila na 9,6 milionu cestujících.

  • KLM: Kompletní přehled levných letenek z Londýna na jaro 2010

    (27.12.2009, Letenky levně) Holandské národní aerolinky KLM Royal Dutch Airlines přišly s akční nabídkou na jaro 2010, v níž pořídíte velmi výhodně letenky nejen do Chicaga. Akční nabídka je platná do 31. ledna 2010, přičemž se vždy odlétá z letiště Londýn Heathrow. Volných termínů je, jak se zdá, stále ještě dost a tak bookování na stránkách KLM.com nestojí nic.


Sponzorované odkazy