Dovolená u moře: Sicílie

06. 02. 2011     Rádi cestujeme

Během tohoto víkendu se u nás poměrně dost oteplilo, a možná někoho z vás už vábí léto a případná letní dovolená. Podíváme se na další středomořskou letní destinaci - Sicílii. Zjistíme, jak se dopravit na tento ostrov, kde se levně ubytovat a nevynecháme ani jiné zajímavé informace. Dovolená u moře může být i levná, pokud se nebráníte si dovolenou zajistit sami a využít nízkonákladových leteckých společností.

Štítky:
Letenky do Itálie, Letenky k moři, Letenky na Sicílii

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Letíme k moři na ostrovy Mallorka, Sardinie, Sicílie

    (29.06.2011, Rádi cestujeme) Mallorka, Sardinie, Sicílie - také to ve vás evokuje letní atmosféru? Máme pro vás levné letenky na tyto ostrovy - tedy spíše informace kde a v jakém termínu je lze pořídit. Odlety jsou z Bratislavy, která je poměrně dobře dostupná vlakem či autobusem.

  • Ryanair: levné letenky na Sicílii a Sardínii od 97 Kč

    (29.04.2011, Akční letenky.cz) Pokud vás láká dovolená na italských ostrovech Sicílie či Sardínie, jste tady správně! Irská nízkonákladová aerolinka Ryanair totiž od dnešního dne nabízí levné letenky do těchto destinací a akce trvá až do 3. května. Cestovní období je leteckou stanoveno na 13. květen až 30. červen.

  • Prodloužený víkend u moře: Sicílie, Mallorka a Malaga

    (10.05.2011, Rádi cestujeme) Ještě před samotnou hlavní dovolenou je možné si vyzkoušet pár dní u moře na Sicílii, Mallorce či v Malage. Ryanair dnes vydal slevovou akci, kdy nabízí letenky od 243 Kč. Tato částka se týká především letů v měsíci červnu, ale ne všech (například do výše popsaných destinací, z blízkých letišť, tuto částku budete hledat marně). V ceně chybí poplatek za platbu - pokud použijete Mastercard Prepaid, je poplatek nulový. V ceně je příruční  zavazadlo. S příručním zavazadlem si na pár dní pravděpodobně vystačíte.

  • Akční letenky a levné ubytování: Sicílie, Kanárské ostrovy, Kos

    (09.09.2010, Rádi cestujeme) Nejlevnější akční letenky tentokrát najdete na trasách do Milana, ale také na Sicílii či na Kanárské ostrovy. Z Bratislavy do Trapani Ryanair dopraví  dvě osoby už za 612,- Kč. Na Kanárské ostrovy pak za cenu 1 887,- korun. Více letů a cen najdete v tabulce níže. V tabulce také najdete velmi levné ubytování na Kanárech a ostrovu Kos.


Sponzorované odkazy