Vueling nabídne nové linky z Francie

17. 01. 2011     Akční letenky.cz

Druhá největší španělská letecká společnost Vueling čerstvě zařadila do prodeje více než 28 000 míst na nové trase Barcelona – Bordeaux. V současné době je již možné rezervovat lety, které ovšem nedočkaví zákazníci využijí k cestování nejdříve od 15. dubna 2011.

Štítky:
Vueling

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Nové linky aerolinky Ryanair: Malaga & Alghero

    (28.06.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladový přepravce Ryanair otevírá dvě nové linky. Tentokrát se jedná o letní destinace Malaga a Alghero. Nové linky do španělské Malagy i do sardinského Alghera provozuje Ryanair z Bratislavy 2 x týdně a to každou středu a neděli (Malaga) a čtvrtek a neděli (Alghero).

  • Smart Wings nabízí další nové linky

    (15.02.2010, Akční letenky.cz) Letecká společnost Smart Wings přidala do svého systému další nové linky. Od 26. června do 29. srpna 2010 bude možné létat jednou týdně v neděli na trase Praha – Malta. Další nové linky míří do Řecka. Dvakrát týdně vždy v úterý a pátek bude od 4. června do 28.

  • Ryanair přidává tři nové linky z irského Corku

    (29.07.2010, Rádi cestujeme) V nadcházející zimní sezóně chystá Ryanair zavést tři nové pravidelné linky z irského města Cork. Nové destinace jsou portugalské Faro, španělská Fuerteventura a Malaga. Do Fara bude Ryanair létat 2x týdně, do Fuerteventury pak 1x týdně, do Malagy 2x týdně. Ryanair těmito spoji chce konkurovat společnosti Aer Lingus.

  • Nově s Vueling z Prahy do Toulouse

    (19.12.2010, Rádi cestujeme) Španělský nízkonákladový dopravce Vueling otevírá novou linku z Prahy do Toulouse. Toulouse leží v jihozápadní Francii, přibližně 600 km od Paříže. V tomto městě najdete ústředí společnosti Airbus, dále navigačního systému Galileo nebo vesmírné centrum pod záštitou CNES. Díky nové lince bude možné letět do Toulouse poměrně levně. Cena zpáteční letenky se pohybuje od cca. 2 500 korun. Linka bude spuštěna na konci dubna roku 2011.


Sponzorované odkazy