Nová linka Praha – Marseille od Air France

19. 07. 2011     ALetenky.cz

Od 5. října spouští Air France třetí přímou linku na letišti Praha. Do jihofrancouzského letoviska Marseille se bude létat dvakrát týdně. Letenky jsou nyní v zaváděcí nabídce s výhodnou cenou pod 3 000 Kč.

Štítky:
Air France, Letenky Air France, Letenky do Francie, Letenky do Marseille

Zdroj: ALetenky.cz

Nejnovější zprávy o letecných společnostech, letištích a leteckém průmyslu obecně. Nové spoje, recenze aerolinek, skvělé akční nabídky atd.
http://www.aletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Nová spolupráce Czech Connect Airlines se Student Agency

    (12.08.2011, Akční letenky.cz) Aerolinka Czech Connect Airlines (CCA) nabízí ve spolupráci se společností Student Agency expresní dopravu z Prahy na letiště Brno. Nová akce je vztažena na odlety linek z Brna do Moskvy a Petrohradu.

  • Levné letenky na Jamajku

    (10.01.2011, Rádi cestujeme) Opět jsme narazili na poměrně zajímavou cenu letenek - tentokrát do exotikou zavánějící destinace - na Jamajku, města Montego Bay. Zpáteční letenky pro dvě osoby v last minute nabídce - odlet je už 12. ledna 2011 - stojí hezkých 438 €, tedy přibližně 11 000 korun. Link na tuto  zvýhodněnou nabídku je zde. Let je se společností Condor, z Frankfurtu nad Mohanem.

  • Zbankrotovanou Mexicanu kupují domácí investoři

    (25.08.2010, Akční letenky.cz) Skupina investorů z Mexika zakoupila 95% podíl letecké společnosti Nuevo Grupo Aeronautico, jež vlastní společnosti Mexicana de Aviacion a společnosti Mexicana Click a Mexicana Link. Právě Mexicana de Aviacion ohlásila k počátku srpna 2010 svůj bankrot. Skupina investorů prozatím neuvedla, kolik za svůj podíl ve společnosti zaplatili, ani kolik jsou ochotni dále do společnosti investovat.

  • Smart Wings letenky do nových destinací od 1524 Kč

    (06.09.2010, Akční letenky.cz) Aerolinka Smart Wings nabízí dvě nová spojení. Pro cestovní období od 31. října 2010 si mohou cestující aerolinky Smart Wings zakoupit své letenky do Bukurešti či letenky do Amsterdamu. Nová linka Praha – Amsterdam přitom bude provozována 2 x denně (ráno a večer),  zatímco letenky Praha – Bukurešť budou dostupné pouze 1 x denně.


Sponzorované odkazy