Letenky v zimě na Kanárské ostrovy za 2 808 korun

31. 08. 2011     Rádi cestujeme

Letecky na Kanárské ostrovy za cenu 2 808 Kč - tak zní aktuální nabídka aerolinky Ryanair. Let je z Bratislavy v měsíci lednu. Můžete si tak dopřát sluníčka i v tomto, u nás chladném, ročním období. Cena je za zpáteční letenku vč. tax, s příručním zavazadlem.

Štítky:
Letenky na Kanárské ostrovy, Letenky Ryanair, Ryanair

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Kam letět v zimě? Zkuste Dubaj nebo Abú Dhabí

    (12.08.2012, Rádi cestujeme) Přemýšlíte kam vyrazit v zimě za teplem? Máme pro vás tip - Spojené arabské emiráty. Právě v těchto dnech aerolinka Turkish Airlines nabízí zlevněné letenky z Prahy do Dubaje a Abú Dhabí. Cena zpáteční letenky je 7 653 Kč. Zvláště letenky do Abú Dhabí za cenu pod 8 000 korun jsou zajímavé. Často na takovou cenu za zpáteční letenku nenarazíte.

  • Akční letenky a levné ubytování: Sicílie, Kanárské ostrovy, Kos

    (09.09.2010, Rádi cestujeme) Nejlevnější akční letenky tentokrát najdete na trasách do Milana, ale také na Sicílii či na Kanárské ostrovy. Z Bratislavy do Trapani Ryanair dopraví  dvě osoby už za 612,- Kč. Na Kanárské ostrovy pak za cenu 1 887,- korun. Více letů a cen najdete v tabulce níže. V tabulce také najdete velmi levné ubytování na Kanárech a ostrovu Kos.

  • Levné letenky na Azorské ostrovy

    (14.02.2012, Rádi cestujeme) Mezi dnešními akčními letenkami můžete narazit na velmi levné letenky na Azorské ostrovy. Za zpáteční letenku vč. tax zaplatíte jen 4 994 korun. Běžně cena zpáteční letenky se pohybuje i nad hranicí 8 000 korun. Odlet je z nedalekého Norimberku.

  • Nejlevnější letenky na Kanárské ostrovy

    (23.10.2010, Rádi cestujeme) Zatímco u nás teploty nedosahují ani deseti stupňů, na Kanárských ostrovech se i v tomto období můžete ohřát. Pokud byste rádi strávili netradičně vánoce - někde v teple u moře - jsou Kanárské ostrovy to ideální.Dovolená na Kanárských ostrovech nemusí stát mnoho peněz. Ukážeme vám, jak co nejlevněji na ostrovy doletět a kde se levně ubytovat.


Sponzorované odkazy


Letenky do Thajska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.