Levné letenky na Azorské ostrovy

14. 02. 2012     Rádi cestujeme

Mezi dnešními akčními letenkami můžete narazit na velmi levné letenky na Azorské ostrovy. Za zpáteční letenku vč. tax zaplatíte jen 4 994 korun. Běžně cena zpáteční letenky se pohybuje i nad hranicí 8 000 korun. Odlet je z nedalekého Norimberku.

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Na Kanárské ostrovy již od 1.250,- Kč

    (14.11.2012, Letenky levně) Letecká společnost Ryanair nabízí levné letenky z Frankfurtu na Kanárské ostrovy. Pokud byste rádi chtěli vyrazit za sluníčkem, ale současné nabídky letenek se vám zdají příliš drahé, můžete zkusit letět s leteckou společností Ryanair z letiště Frankfurt-Hahn na Kanárské ostrovy již od 1.250,- Kč.

  • Na Kapverdské ostrovy od 7.490,- Kč

    (15.11.2012, Letenky levně) Letecká společnost Condor nabízí levné letenky z Frankfurtu na Kapverdské ostrovy (Sal). Pokud jste milovníci sluníčka a koupání u moře za dobrou cenu, můžete letět s leteckou společností Condor na Kapverdské ostrovy. V prosinci můžete letět již za cenu 7.490,- Kč.

  • Ryanair: Kanárské ostrovy a zpět od 2365 Kč

    (03.03.2011, Akční letenky.cz) Pokud rádi cestujete do teplých krajin, což si takhle zakoupit levné letenky na Kanárské ostrovy (Gran Canaria, LPA)? Ryanair, nízkonákladová aerolinka, nabízí letenky do této destinace velice levně – již od pouhých 2365 Kč. Pokud vám nevadí odlety z Letiště Bratislava (BTS), sbalte si své „saky paky“ a hurá, vyrážíme!

  • Letíme k moři na ostrovy Mallorka, Sardinie, Sicílie

    (29.06.2011, Rádi cestujeme) Mallorka, Sardinie, Sicílie - také to ve vás evokuje letní atmosféru? Máme pro vás levné letenky na tyto ostrovy - tedy spíše informace kde a v jakém termínu je lze pořídit. Odlety jsou z Bratislavy, která je poměrně dobře dostupná vlakem či autobusem.


Sponzorované odkazy


Letenky do Portugalska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.