Levné letenky: Venezuela za 11 930 korun

14. 10. 2011     Rádi cestujeme

Další zlevněnou letenkou je ta do Venezuely. Let z Bologně do Caracasu vás příjde na necelých 12 tisíc korun. Let je s přestupem v Madridu. Venezuela by vás mohla zaujmout například svým vodopádem Salto Angel. Jde o nejvyšší vodopád světa, který měří téměř jeden kilometr. Přímo v Caracasu stojí za návštěvu tzv. Plaza Bolivar či Museo de Bellas Artes.  

Štítky:
Letenky do Caracasu, Letenky do Venezuely, Levné letenky

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Levné letenky od 545 korun

    (01.02.2012, Rádi cestujeme) Levné letenky nás tentokrát zavedou v jarních měsících například do Edinburghu. Tato destinace je k dispozici díky Ryanairu a letišti v Bratislavě za 1 240 korun. Levně doletíte také do Londýna. Pokud zvolíte za své odletové letiště to v Brně, zaplatíte za zpáteční letenku něco málo přes 500 korun, podobně je to v případě letu do Milána. Za akční můžeme považovat i let do Říma.

  • Letenky do Říma za 295 korun, Sicílie za 443 korun

    (21.03.2012, Rádi cestujeme) Dali jsme si záležet, a našli jsme extrémně levné letenky do Říma. Zpáteční letenka stojí jen 295 korun! K dalším velmi levným letenkám patří i ty na Sicílii nebo na Krétu. Na Krétu doletíte z Brna s přestupem v Miláně za něco málo přes 1 400 korun. Pokud se vydáte z Brna přes Milano (zpět přes Stansted) na španělskou Ibizu, zaplatíte 1 903 korun za zpáteční letenku - celkově za 16ti denní pobyt zaplatí dvě osoby přibližně 12 500 korun. To už je pěkně dlouhá dovolená u moře za poměrně nízkou cenu.

  • Levné letenky s Ryanairem od 75 korun

    (09.12.2010, Rádi cestujeme) Ryanair, irský nízkonákladový dopravce, nabízí levné letenky od 75 korun! Tato cena je platná na vybraných letech z Brna do Milána. Z Milána pak můžete pokračovat za pár korun například do Fezu, Madridu, Santanderu, Granady nebo třeba na Kanáry či na Ibizu.

  • Akce: levné letenky od 75 korun

    (24.01.2011, Rádi cestujeme) Ryanair zítra vydá oficiální zprávu o levných letenkách od 75 korun. My vás můžeme informovat o něco dříve, a můžete tak získat možnost objednávat z co nejvíce termínů a tras. Po delší době Ryanair nabízí letenky pod 100 korun, tak pokud plánuje vycestovat, neváhejte. Za 75 Kč lze letět například z Brna do Milána - pozor, v ceníku jsou za 75 Kč také soboty, ale u těch si Ryanair účtuje navíc poplatky, takže výsledná cena je 150 korun. U letů přes všední den je však cena pouhých 75 korun.


Sponzorované odkazy


Letenky do Brazílie

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.