Levná letenka do portugalského Porta

10. 10. 2011     Rádi cestujeme

Levná letenka do portugalského Porta? Pokud pro vás nebude překážkou odlet z Memmingenu nedaleko Mnichova, tak pak vás zpáteční letenka bude stát necelých 800 Kč. A to je opravdu velmi nízká cena.

Štítky:
Letenky do Porta, Letenky do Portugalska

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Levná letenka do Dubaje

    (09.04.2011, Rádi cestujeme) Nalezli jsme levnou letenku do centra luxusu - do Dubaje. Letět lze z Prahy, např. 1. června. Návrat zpět pak naplánujte 5. června. Cena takové letenky pak překročí o pár set 7 000 Kč, přesněji vás zpáteční letenka bude stát 7 374,- Kč.

  • Levná letenka do Bangkoku

    (13.04.2011, Rádi cestujeme) z Frankfurt am Main do Bangkok Intl Airport - odlet 2.6./přílet 19.6. Pelikan (objednat) 12887 Kč (pro 1 osobu) Akční letenka  

  • Opět levná letenka na Island

    (17.10.2011, Rádi cestujeme) Opět vám přinášíme informaci o zlevněné letence na Island. Zatímco dříve byly odlety z Vídně či Stuttgartu, dnes jsme nalezli letenku z Prahy. Zpáteční let stojí 6 484 korun. Cena je vč. tax. Let je s přestupem v Düsseldorfu. Pokud vás zajímají i jiné akční letenky na jiných trasách, "checkujte" akční letenky na Radicestujeme zde.  

  • Levná letenka Brno-Londýn od 710 Kč

    (04.04.2012, Letenky levně) Irská nízkonákladová aerolinka Ryanair právě nabízí levné lety z Brna do Londýna (letiště Stanstead) a to již velmi hezkých 710 Kč za jednosměrnou letenku. Nabídka platí na lety v měsíci květnu . V rezervačním systému se ale stejná cena objevuje již 30. dubna. Například zpáteční letenka od 30. dubna do 2. května vás dokonce vyjde jen na 1372 Kč.


Sponzorované odkazy


Letenky do Portugalska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.