Levné letenky do Keni: Nairobi s odletem z Prahy jen za 13 659 Kč

13. 12. 2011     Letenky levně

S nabídkou levných letenek do Keni přišla společnost Emirates. V případě odletu z Prahy do Nairobi zaplatíte nyní za zpáteční letenku jen 13 659 Kč. Volných termínů je celá řada, letět tam můžete například 23. ledna 2012 a zpět 5. února 2012. Letenky si v případě zájmu můžete objednávat zde.

Štítky:
Emirates, Letenky do Keňi, Letenky do Nairobi, Letenky Emirates

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • Do Keni na safari od 14.767,- Kč

    (29.11.2012, Letenky levně) Chtěli byste se zajet podívat do Keni za rozumnou cenu? Pokud jste flexibilní v termínech cesty a nevadí vám za levnou letenkou trochu cestovat, můžete letět do Nairobi z Mnichova za 14.767,- Kč. Rezervace je možná na cesty v lednu, únoru a březnu příštího roku.

  • Keňa s odletem z Mnichova od 9.540,- Kč

    (02.11.2012, Letenky levně) Letecká společnost Air Berlin nabízí levné letenky z Mnichova do Mombasy. Pokud byste se chtěli objevit národní parky v Keni, můžete využít současné nabídky letenek u společnosti Air Berlin, která nyní nabízí lety již od 9.540,- Kč. K dispozici jsou místa v únoru, březnu a dubnu příštího roku.

  • Levné letenky: Sardinie, Londýn, Glasgow

    (25.03.2011, Rádi cestujeme) Levné letenky mohou podstatně snížit náklady na cestování. A protože rádi cestujeme, hledáme levné letenky a i tentokrát jsme levné letenky našli. V článku vypisujeme pouze část z těchto letenek. Více aktuálních letenek hledejte vždy na této adrese.Kam lze tedy levně letět? Určitě se vyplatí odlétat k moři z Bratislavy. Levně lze letět například na Sardinii. Z evropských metropolí můžete levně doletět do Londýna (cca. 800 Kč), do Glasgow (necelých 900 Kč). Na našem webu naleznete také levné ubytování – vyhledali jsme hotely od necelých 100 Kč za osobu/noc.

  • Levné letenky: Porto, Paříž, Dublin

    (27.12.2010, Rádi cestujeme) Levné letenky hledejte tradičně do Milána, odlet z Brna. Letět levně je možné z Memmingenu u Mnichova do portugalského Porta, dvě zpáteční letenky stojí 600 korun. Wizzair připravil levné letenky z Prahy - cena za dvě zpáteční letenky začína na cca. tisícikoruně. Z Bratislavy vás Ryanair levně dopraví do Dublinu. Akční letenky nabízí v tento čas i společnost Norwegian.


Sponzorované odkazy


Letenky do Keňi

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.