Levné letenky do Švédska a Norska od 271 Kč!

17. 01. 2012     Akční letenky.cz

Dnešní akční tip by se mohl zamlouvat hlavně obdivovatelům Severských států! Nízkonákladová letecká společnost WizzAir totiž na svém webu nabízí velmi levné letenky ze sousedního Polska, které jsou k dispozici od 135 Kč (jeden let). V rezervačním systému přepravce se v současné době nachází několik výhodných (březnových) termínů.

Štítky:
Letenky do Norska, Letenky do Švédska, Letenky Wizz Air, Wizz Air

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Levné letenky: Sardinie, Londýn, Glasgow

    (25.03.2011, Rádi cestujeme) Levné letenky mohou podstatně snížit náklady na cestování. A protože rádi cestujeme, hledáme levné letenky a i tentokrát jsme levné letenky našli. V článku vypisujeme pouze část z těchto letenek. Více aktuálních letenek hledejte vždy na této adrese.Kam lze tedy levně letět? Určitě se vyplatí odlétat k moři z Bratislavy. Levně lze letět například na Sardinii. Z evropských metropolí můžete levně doletět do Londýna (cca. 800 Kč), do Glasgow (necelých 900 Kč). Na našem webu naleznete také levné ubytování – vyhledali jsme hotely od necelých 100 Kč za osobu/noc.

  • Levné letenky do Toronta: S Alitalií jen za 5 301 Kč!

    (27.11.2011, Letenky levně) S parádní nabídkou na levné letenky přišla společnost Alitalia - levné letenky do Toronta nyní pořídíte za pouhých 5 301 Kč! Stačí letět dle tohoto itineráře: Milán Malpensa - Toronto / 17. ledna Toronto - Vídeň / 24. ledna Letenky objednávejte na webu ebookers.com. Tipy na levné letenky do Milána jsou tady.

  • Levné letenky: Madrid, Brusel, Sardinie

    (18.02.2011, Rádi cestujeme) Levné letenky jsme nalezli na trasách z Brna, Bratislavy, ale také Prahy. Levně lze letět do Kodaně, Milana, na Sicílii nebo Bruselu. V tabulce také najdete levné letenky do Madridu, na Sardinii - Cagliari - let je z Brna s přestupem v Milaně. Za letenky pro dvě osoby z Brna do Madridu zaplatíte 1 660,- Kč vč. tax, bez poplatku za platbu. Za podobnou cenu pak doletíte na Sardinii.

  • Levné letenky: Paříž, Londýn, Alicante

    (22.02.2011, Rádi cestujeme) V dnešní tabulce levných letenek najdete levné letenky z Prahy na pařížské hlavní letiště s cenou za dvě osoby pod 3 000 Kč. Dále například z Brna do Londýna zaplatíte za dvě osoby pod 1 300 Kč. Levné letenky jsme našli také do Porta, Alicante případně na Sardinii. Samozřejmě opět jsme našli také levné ubytování, například: Porto od 233,- Kč za noc/osobu, Paříž za necelých 400 Kč.


Sponzorované odkazy


Letenky do Norska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.