Letiště Praha: 15 minut parkování zdarma nyní každou hodinu

19. 06. 2012     Letenky levně

Pokud máte v plánu někoho vyzvednout autem na ruzyňském letišti, určitě se vám bude hodit tato informace. Pražské ruzyňské letiště od 1. 7. 2012 zavádí pro vjezd na krátkodobá parkoviště P1 a P2 systém, který umožní využít parkování po dobu 15 minut zdarma každou hodinu.

Štítky:
Letiště Praha

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • Z Londýna do New Yorku za 90 minut

    (22.06.2011, Rádi cestujeme) Na Paris Air Show byla představena nová nadzvuková dopravní letadla, která by měla zkrátit dobu letu z Londýna do New Yorku na 90 minut, případně z Londýna do Tokia na neuvěřitelné dvě hodiny. Zajímavé je i to, že letadla by údajně neměla být hlučnější než ta stávající. Letadla budou dosahovat rychlosti cca. 5 000 km/h. Letadlo bude moci nosit nálepku EKO, protože jediné co bude vypouštět, bude voda.

  • Levné letenky do Ženevy: S odletem z Prahy nyní jen za 2 662 Kč

    (01.02.2012, Letenky levně) Levné letenky z Prahy do Ženevy nyní pořídíte již za 2 662 Kč! Stačí letět dle následujícího itineráře.

  • Letenky do Francie na léto kupujte už nyní!

    (12.12.2011, Rádi cestujeme) Pokud plánujete v příštím roce vycestovat do francouzských měst Paříž nebo Lyon, vyplatí se koupit letenku už nyní. Nízkonákladový dopravce easyjet totiž nabízí uvedená města za cenu lehce překračující hranici 1 000 korun. Nejlevnější "letní letenky" jsou v červnu.

  • Levné letenky do Rotterdamu s odletem z Prahy nyní jen za 2 073 Kč!

    (05.01.2012, Letenky levně) Levné letenky do Roterdamu nyní koupíte od společnosti Transavia. V případě přímého letu z Prahy vyjdou jednu osobu na příjemných 2 073 Kč! Stačí letět třeba v termínu od 13. ledna do 19. ledna a bookovat na stránkách Transavia.com!


Sponzorované odkazy


Letenky do Kanady

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.