Letenky do Francie na léto kupujte už nyní!

12. 12. 2011     Rádi cestujeme

Pokud plánujete v příštím roce vycestovat do francouzských měst Paříž nebo Lyon, vyplatí se koupit letenku už nyní. Nízkonákladový dopravce easyjet totiž nabízí uvedená města za cenu lehce překračující hranici 1 000 korun. Nejlevnější "letní letenky" jsou v červnu.

Štítky:
easyJet, Letenky do Francie, Letenky do Lyonu, Letenky do Paříže, Letenky easyJet

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Světové destinace za skvělé ceny od Pelikana!

    (29.02.2012, Letenky levně) Přestupný rok, je jen jednou za 4 roky a proto právě dnes je skvělá příležitost přestoupit na levné letenky od Pelikána! Využijte speciální nabídku a navštivte srdce jižní Afriky- Johannesburg! A to již za 7890 Kč. Kupujte ZDE. Nebo navštivte kulturně bohaté indické Dillí již za 10990 Kč.Kupujte ZDE.

  • Levné letenky do Ženevy: S odletem z Prahy nyní jen za 2 662 Kč

    (01.02.2012, Letenky levně) Levné letenky z Prahy do Ženevy nyní pořídíte již za 2 662 Kč! Stačí letět dle následujícího itineráře.

  • ČSA: Bonusové letenky OK Plus nyní jen za polovinu mílí!

    (06.04.2011, Letenky levně) Naše národní aerolinky ČSA přišly se zajímavou nabídkou pro členy věrnostního programu OK Plus, kterým nyní k zakoupení určitých letenek bude stačit jen polovina běžně potřebných mil. Například za zpáteční letenky z Prahy do gruzínského Tbilisi tak dáte jen 17 500 Kč mil plus povinné letištní taxy.

  • Levné letenky s Ryanairem nyní od 173 Kč

    (14.01.2011, Akční letenky.cz) Zákazníci nízkonákladové letecké společnosti Ryanair mají nyní další možnost vycestovat doslova za pár korun. Aerolinka nabízí levné lety z Brna a Bratislavy, které jsou dostupné od pouhých 173 Kč. Za tuto cenu je například možné pořídit letenky na trase Brno – Milán nebo z Bratislavy do Bruselu a Milána.


Sponzorované odkazy