Letenky za 6 korun jsou stále v prodeji, Cork za 55 korun

20. 08. 2012     Rádi cestujeme

Je to neuvěřitelné, ale aerolinka Ryanair má stále v nabídce letenky za 6 korun. A aby toho nebylo málo, přibylo několik dalších extrémně zlevněných destinací - irský Cork či francouzská Paříž. Můžete tak zakoupit letenky po Evropě za pár desítek korun! Poslední letenka vede z Budapeště do Bruselu. Svůj trip tak můžete obohatit o návštěvu krásného maďarského města. Cena zpáteční letenky je 9 korun.

Štítky:
Akční letenky, Letenky Ryanair, Ryanair

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Letenky do Číny za necelých 7 tisíc korun

    (08.12.2012, Rádi cestujeme) Pořádně levné letenky do Pekingu, New Yorku anebo Irska jsou nyní v prodeji. Obzvláště zajímavé jsou zpáteční letenky do čínského Pekingu. Cena za tento let je 6 974 korun, a to hovoříme o zpáteční letence vč. tax. Odlet je z Benátek, ale návrat je do Prahy. Další zajímavá letenka vede z Polska, nedaleké Wroclavi, do irského Corku. Za zpáteční letenku zaplatíte necelých 1 500 korun.  

  • Letenky do Norska za 141 korun

    (22.01.2013, Rádi cestujeme) Letenky do Osla jsou stále za akční ceny - tentokrát je pořídíte za 141 korun. K velmi levným letům patří také let z Prahy do Milána se společností Wizz Air. Cena je platná, jste-li členy Discount klubu. Poslední letenka nás zavede na exotické Seychelly. Za zpáteční letenku bude požadovat aerolinka Air Seychelles necelých 10 tisíc korun.

  • Letenky do Říma za 295 korun, Sicílie za 443 korun

    (21.03.2012, Rádi cestujeme) Dali jsme si záležet, a našli jsme extrémně levné letenky do Říma. Zpáteční letenka stojí jen 295 korun! K dalším velmi levným letenkám patří i ty na Sicílii nebo na Krétu. Na Krétu doletíte z Brna s přestupem v Miláně za něco málo přes 1 400 korun. Pokud se vydáte z Brna přes Milano (zpět přes Stansted) na španělskou Ibizu, zaplatíte 1 903 korun za zpáteční letenku - celkově za 16ti denní pobyt zaplatí dvě osoby přibližně 12 500 korun. To už je pěkně dlouhá dovolená u moře za poměrně nízkou cenu.

  • Letenky z Polska s cenou pod 400 korun

    (15.09.2011, Rádi cestujeme) Velmi levné letenky lze dnes najít, pokud zvolíte za své odletové letiště některé z blízkých v Polsku. Letenka do Irska za cca. 1000 korun, Brusel přibližně za 400 korun, do Skandinávie či Itálie také pod 400 Kč. Kyjev za krásných 677 korun - všechny ceny jsou za zpáteční letenku! K zajímavým letenkám patří také let do Egypta a zpět za cenu 3 562 korun vč. tax. Termín letu je v první polovině prosince.  


Sponzorované odkazy


Letenky do Irska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.