Kam vycestovat na podzim? Zkuste Kodaň nebo Lyon

05. 08. 2012     Rádi cestujeme

Chcete-li na podzim někam letecky vyrazit, je zapotřebí již nyní začít se poohlížet po levných letenkách. Zajímavým podzimním tipem by mohla být města Kodaň a Lyon. Obě města mají přímé letecké spojení z Prahy s nízkonákladovou aerolinkou. Do Kodaně vás dopraví např. Norwegian, do Lyonu pro změnu Easyjet.

Štítky:
easyJet, Letenky do Dánska, Letenky do Francie, Letenky do Kodaně, Letenky do Lyonu, Letenky easyJet, Letenky Norwegian, Norwegian

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Kodaně? Zajímají vás letenky Lyon? Vybírejte pohodlně online!
  • Kam letět v zimě? Zkuste Dubaj nebo Abú Dhabí

    (12.08.2012, Rádi cestujeme) Přemýšlíte kam vyrazit v zimě za teplem? Máme pro vás tip - Spojené arabské emiráty. Právě v těchto dnech aerolinka Turkish Airlines nabízí zlevněné letenky z Prahy do Dubaje a Abú Dhabí. Cena zpáteční letenky je 7 653 Kč. Zvláště letenky do Abú Dhabí za cenu pod 8 000 korun jsou zajímavé. Často na takovou cenu za zpáteční letenku nenarazíte.

  • Letenka Praha - Lyon za 1 530 korun

    (11.09.2011, Rádi cestujeme) Levné letenky jsou tentokrát do francouzského Lyonu. Lyon najdete zhruba 150 km od švýcarských hranic. Cena zpáteční letenky je stanovena na 1530 korun. V ceně jsou poplatky, taxy i příruční zavazadlo.  

  • Cestujete do Ruska? Zkuste letět z Varšavy

    (27.01.2012, Rádi cestujeme) V případě, že plánujete cestu do Ruské federace, a potřebujete ušetřit náklady na dopravu, zkuste letět z polské Varšavy. Níže vybíráme nejlevnější letenky z Varšavy do Kaliningradu, Moskvy a Petrohradu. Do Varšavy je možné se dopravit například vlakem. Do svých nákladů tak započítejte také cenu zpáteční jízdenky, která se pohybuje na hranici 1 900 korun. Vzhledem k ceně, spíše než vlak, bychom doporučili autobus. Cena zpáteční jízdenky v autobusu u společnosti PolskiBus může být i okolo 270 korun - např. dnes je za tuto cenu jízdenka s odjezdem z Prahy 15. března, návrat z Varšavy 18. března! Doba jízdy je okolo dvanácti hodin.

  • Zpáteční letenka Praha-Lyon za 1366 korun

    (16.09.2011, Rádi cestujeme) Rádi byste do Francie? A chcete vyzkoušet i jiné francouzské město nežli Paříž? Máme pro vás tip - francouzské město Lyon. Praha má přímé spojení s tímto městem. A v nabídce prodejců letenek se objevila velmi zajímavá cena - za zpáteční let v příštím měsíci zaplatíte 1 366 Kč. Cena je prakticky totožná s cenou dopravce (při platbě platební kartou, vyjma Visy Electron).  


Sponzorované odkazy