Od září letecky z Ostravy do Paříže už 3x týdně

04. 09. 2012     Letenky levně

Pravidelná letecká linka Ostrava – Paříž navyšuje od září počet týdenních spojení ze dvou na tři. Ke čtvrtečnímu a nedělnímu letu přibude od 25. září zpáteční let i v úterý. Odlet úterní linky z Ostravy zůstává stejný jako v ostatní dny v 18:00 hodin. Změny v časech jednotlivých letů pak nastanou od začátku října.

Štítky:
Lety do Francie, Lety do Paříře

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Paříže? Vybírejte pohodlně online!
  • Události týdne: linky nové i ukončené, akční letenky

    (07.12.2011, ALetenky.cz) Od začátku tohoto týdne bylo zveřejněno hned několik zajímavých informací, ke kterým patří nejen pravidelné akční nabídky aerolinek, ale také nové a rušené linky.

  • Air One: sleva 50 % na cenu letenky na lety v září a říjnu

    (25.07.2012, Letenky levně) Italský nízkonákladový dopravce Air One pokračuje v letních akcích a přichází s velmi zajímavou možností koupě letenek na září a říjen s 50% slevou. Sleva se sice vztahuje jen na čistou cenu letenky, tedy nikoliv na taxy a poplatky, avšak i tak se jedná o značnou úsporu vůči obvyklým cenám.

  • Wizz Air: Benátky z Prahy v září za 1014 Kč

    (17.08.2012, Letenky levně) Wizz Air po vlně zdražování spustil akci letenek do Benátek, které jsou perlou serverní Itálie. Během září se dá dostat na prodloužený víkend do města vodních kanálů za 1.014 Kč/os. včetně všech poplatků a zavazadla do 10kg na palubu. V ceně není jen poplatek za vystavení, který se může lišit podle místa vystavení.

  • Nízkonákladová aerolinka Air One bude létat z Prahy

    (09.09.2011, Rádi cestujeme) Italský dopravce Air One se bude vracet na pražské letiště. Prahu propojí s italskými městy Pisa a Milano. Linku Praha-Milano již provozují například Wizz Air či Easyjet. Přímá linka do Pisy bude s frekvencí 3x týdně. Milano pak denně. Do Pisy z Prahy poprvé vzlétne Air One 13. září. Do Milana pak 19. září.


Sponzorované odkazy