Levné letenky do Španělska

12. 03. 2013     Rádi cestujeme

Letní čas je čím dál tím blíže a pokud přemýšlíte o letní dovolené, mohli by vás zaujmout aktuální akční letenky aerolinky Ryanair do Španělska. Za zpáteční let do Santanderu zaplatíte 614 Kč, na Mallorku pak něco okolo jednoho tisíce korun. Odlet je z Německa.

Štítky:
Akční letenky, Levné letenky, Ryanair

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Letecká společnost Royal Jordanian Airlines nabízí levné letenky z Vídně do Colomba.

    (27.10.2012, Letenky levně) Z Vídně do Colomba od 13 450,- Kč Na Srí Lanku se nyní můžete dostat levně z Vídně od 13 450,- Kč. Letecká společnost Royal Jordanian nabízí levné letenky od listopadu do března příštího roku. Minimální doba pobytu je 6 dní. Rezervace jsou možné během dnešního dne.

  • Zkrátka levné letenky po Evropě od 237 Kč!

    (24.05.2012, Akční letenky.cz) Letadlem lze v dnešní době cestovat poměrně levně, i když už jsou pryč doby, kdy jsme létali doslova za pár korun. O levné letenky z České republiky a Slovenska se starají především nízkonákladové letecké společnosti Ryanair a WizzAir, díky kterým můžete létat třeba i za 237 Kč včetně poplatků. Uvedenou částku zaplatíte například při letu [...]

  • Levné letenky: Brazílie, Izrael, Oslo

    (10.12.2012, Rádi cestujeme) V dnešním článku o levných letenkách bychom chtěli upozornit na levné letenky do Brazílie. Cena je necelých 9 000 korun. To je výborná cena, kterou pouze kazí odlet z Madridu. Zpět je návrat do Londýna, což už takový problém není. Česko má poměrně dobré a i levné letecké spojení s Londýnem. V případě Madridu je to horší.

  • Wizzair: Levné letenky z Prahy a Brna již od 485 Kč

    (06.04.2012, Letenky levně) Maďarské nízkonákladové aerolinie Wizzair aktuálně nabízí levné lety z Prahy a Brna. Z pražského letiště jsou v nabídce jednosměrné letenky do Milána od 755 Kč, Londýna nebo Madridu od 1295 Kč. Z moravské metropole můžete levně leťet do Eindhovenu od 485 Kč, Londýna od 755 Kč a Říma od 1025 Kč. Svůj let můžete rezervovat na wizzair.com  


Sponzorované odkazy