Levné letenky: Brazílie, Izrael, Oslo

10. 12. 2012     Rádi cestujeme

V dnešním článku o levných letenkách bychom chtěli upozornit na levné letenky do Brazílie. Cena je necelých 9 000 korun. To je výborná cena, kterou pouze kazí odlet z Madridu. Zpět je návrat do Londýna, což už takový problém není. Česko má poměrně dobré a i levné letecké spojení s Londýnem. V případě Madridu je to horší.

Štítky:
Letenky do Brazílie, Letenky do Izraele, Letenky do Norska, Levné letenky

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Osla? Vybírejte pohodlně online!
  • Ryanair: Oslo a Stockholm z Varšavy za 174 Kč

    (30.07.2012, Letenky levně) V rámci zavádění nových linek z letiště Varšava Modlin spustila irská aerolinka Ryanair promo ceny na velké množství letů, které, jako obvykle, nazývá online-check-in zadarmo. Čistá cena letenky z Varšavy do Stockholmu či Osla vychází na 2 zloté, což je 12 Kč, avšak s poplatkem za platbu se cena vyhoupne na 174 Kč.

  • Akční letenky: New York, Oslo, Atény

    (02.07.2013, Rádi cestujeme) Máte-li rádi Řecko a ještě jste nenavštívili hlavní město Atény, máme pro vás zajímavou nabídku zpáteční letenky z Prahy. Ceny na této trase startují od 2 719 korun. A to je poměrně nízká cena. Za zmínku určitě stojí také let z Wroclavi do Osla. Cena za zpáteční letenku je 677 korun. A odlet z Polska ještě jednou a to do New Yorku. Hledáte-li nejlevnější letenku do USA z blízkého okolí, bude vašim odletovým letištěm to ve Varšavě. Nyní lze odtud letět do New Yorku za zhruba 11 000 korun.

  • Levné letenky do New Yorku od 9447 Kč!

    (19.11.2013, Akční letenky.cz) Právě teď je možné v rezervačním systému aerolinky Norwegian Air Shuttle objevit akční letenky do New Yorku za ceny od 6849 Kč! Jedná se sice o přímé lety na lince Oslo – New York, do norské metropole se dá však celkem jednoduše dopravit z Prahy. Cestu je možné nakombinovat v několika málo termínech.

  • Letiště Praha: nová linka SAS a místa pro spottery

    (28.03.2012, Akční letenky.cz) Klasická letecká společnost SAS také postupně oznamuje nové destinace a nově se do letového řádu dostala opět Praha. Aerolinka už létá z Prahy do Stockholmu a na konci srpna by se ke švédské metropoli mělo připojit také norské hlavní město Oslo.


Sponzorované odkazy


Letenky do Brazílie

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.