Emirates poprvé na Mauriciu s letounem A380

14. 03. 2013     Aerolinie.info

Airbus A380 letecké společnosti Emirates absolvoval první let na ostrov Mauricius. Ten se uskutečnil při příležitosti oslav 45. výročí vyhlášení nezávislosti ostrova.

Štítky:
Emirates

Online rezervace letenek:

  • Letíme poprvé s nízkonákladovou aerolinkou

    (29.01.2014, Akční letenky.cz) Ještě jste nikdy neletěli letadlem? Případně už jste letěli, ale nikdy ne s nízkonákladovou společností a bojíte se, co vše to může obnášet? Pak je tento článek určen právě pro vás. Rady, jak vyhledat co nejlevnější let a co a jak udělat na letišti před odletem, při mezipřistání i po příletu, sepsali kluci z brněnského Skypickeru.

  • První komerční let Dreamlineru v barvách LOT zamířil do Prahy

    (14.12.2012, Aerolinie.info) Dnes dopoledne v Praze poprvé přistál Boeing 787 Dreamliner. Stroj v barvách polské letecké společnosti LOT měl na palubě 175 cestujících.

  • Jak probíhá odbavení/check-in?

    (25.07.2013, Akční letenky.cz) Pokud letíte poprvé, není se čeho bát! Ačkoliv je proces odbavení leckdy zdlouhavý, není to nic složitého a s trochou pomoci to zvládně každý. V případě že cestujete s nízkonákladovou společností se musíte ve stanovené lhůtě odbavit dopředu přes internet. Tato možnost se zpravidla otevírá asi týden před samotným letem a podrobnosti naleznete v emailu [...]


Sponzorované odkazy


Letenky do Libanonu

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.