Letenky na Ibizu za 722 korun, New York pod 9 000 Kč

25. 03. 2013     Rádi cestujeme

Právě v těchto dnech jsou k dispozici nejvýhodnější letenky pro jarní období. Díky aerolinkám Wizzair, Ryanair či easyjet může cestovatel doletět za pár set korun např. na Ibizu. Velmi levné letenky vedou především z polských či německých letišť, let z Česka je podstatně dražší. Přesto z Prahy je zajímavá nová trasa easyjetu do Edinburghu. Do tohoto krásného města vás dopraví za přibližně 2 000 korun. Akční letenky jsou také na trase Praha-New York-Edinburgh - cena zpáteční letenky 8 718 korun!

Štítky:
Akční letenky, Letenky do New Yorku, Letenky do Španělska, Letenky do USA, Letenky na Ibizu

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky na Ibizu? Vybírejte pohodlně online!
  • BOMBA! Na Ibizu a zpět? 2.206 Kč !

    (21.12.2013, Akční letenky.cz) Německé aerolinky Germanwings rozdávají předčasné vánoční dárky! Například můžete vyrazit z německého Kolína nad Rýnem (letiště CGN) na Ibizu, a to v termínu 31. března – 9. dubna 2014 za překrásných 79,98 € (v přepočtu asi 2.206 Kč). Letenky rezervujte přímo prostřednictvím stránek dopravce, cena platí pro tarif Basic.

  • Letecky k moři od 975 korun, z Brna od 1 530 korun

    (01.04.2012, Rádi cestujeme) Rádi byste letěli (nejen) na víkend k moři? Našli jsme levné letenky z Prahy do Řecka, z Prahy na Ibizu případně z Brna na Sardinii. Vůbec nejlevnější letenky k moři najdete na trase z Bratislavy na Sardinii nebo na Mallorku. Zpáteční letenka je za cenu zhruba 1 000 korun. K velmi zajímavým destinacím dnešních akčních letenek patří Malta. Za cenu necelých 7 000 korun získáte dvě zpáteční letenky z Prahy na Maltu a ubytování na 5 nocí pro dvě osoby.

  • Letenky do USA - New York od 7 717 korun

    (09.10.2012, Rádi cestujeme) Akční letenky prodává aerolinka Alitalia. Pokud plánujete cestu do New Yorku na nejbližší březen, je ideální čas pro zakoupení letenky. Cena zpáteční letenky je krásných  7 717 korun! Odlet je z Prahy, návrat do Milána. Cena letenky je vč. tax. Zakoupit letenku můžete např. u Pelikan.cz.

  • US Airways: Dublin – New York a zpět za 8990 Kč

    (09.07.2012, ) Zaleťte si v zimě do USA, konkrétně do města New York. Aerolinky US Airways přichystaly akční letenky z irského Dublinu do New Yorku a zpět za pouhých 8990 kč včetně poplatků a tax. Zpáteční letenky z Prahy do Dublinu v tomto období stojí necelé 4 tisíce korun, takže můžete navštívit dvě zajímavé destinace za pouhých 13 tisíc. Tarif na akční letenky do New Yorku je platný v období od 30. října do 25. února 2013. Odlet je z letiště Dublin Arpt v Irsku s mezipřistáním na letišti Philadelphia Intl Arpt v USA a příletem na letiště La Guardia v New Yorku. Volné termíny naleznete zde  


Sponzorované odkazy