Letenky do Arménie za necelých 4.400 Kč

08. 05. 2013     AkčníLetenka.cz

Akční letenky do arménského Jerevanu s odletem z Varšavy nabízí letecká společnost LOT za 708 zlotých.

Online rezervace letenek:

  • Letenky v akci: Mallorka za necelych 1 500 korun

    (06.03.2014, Rádi cestujeme) Za poměrně nízkou cenu je možné nyní nakoupit letenky na Mallorku. V dubnu jsou letenky z Karlsruhe na Mallorku jen za zhruba 1 450 korun. V dnešním výběru akčních letenek najdete také letenky do Mexika za necelých 12 tisíc a letenky z Prahy do Indie za necelých 10 tisíc. Cenově zajímavá letenka je z Bratislavy na Sicílii. Ryanair na této trase nabízí letenky za necelých 1 700 korun.

  • Letenky do New Yorku za necelých 7 000 korun

    (26.08.2012, Rádi cestujeme) Alitalia znovu překvapuje svými cenami letenek. Opět jsou k dispozici letenky z Evropy do USA za necelých 7 000 korun. Za zpáteční letenku do New Yorku zaplatíte jen 6 836 korun. Odlet je z Ženevy, návrat zpět do Benátek. Pokud pro návrat zvolíte milánské letiště je letenka o pár set dražší.

  • Letenky do Číny za necelých 7 tisíc korun

    (08.12.2012, Rádi cestujeme) Pořádně levné letenky do Pekingu, New Yorku anebo Irska jsou nyní v prodeji. Obzvláště zajímavé jsou zpáteční letenky do čínského Pekingu. Cena za tento let je 6 974 korun, a to hovoříme o zpáteční letence vč. tax. Odlet je z Benátek, ale návrat je do Prahy. Další zajímavá letenka vede z Polska, nedaleké Wroclavi, do irského Corku. Za zpáteční letenku zaplatíte necelých 1 500 korun.  

  • Letenky za necelých 50 korun

    (13.11.2012, Rádi cestujeme) Stále jsou levné letenky do Skandinávie, konkrétně do norského Osla. Za zpáteční letenku zaplatíte 49 korun, pokud vyrazíte z polské Vratislavy. Další levná letenka nás zavede z Prahy do Benátek, kde jsou nyní sice povodně, ale do termínu letu by již mohlo být vše v pořádku. Jste-li členy discount klubu, zaplatíte za zpáteční let jen 490 Kč. Nízká cena je také na trase Katovice-Londýn, jen 183 Kč.


Sponzorované odkazy


Letenky do Arménie

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.