Letenky v akci: Mallorka za necelych 1 500 korun

06. 03. 2014     Rádi cestujeme

Za poměrně nízkou cenu je možné nyní nakoupit letenky na Mallorku. V dubnu jsou letenky z Karlsruhe na Mallorku jen za zhruba 1 450 korun. V dnešním výběru akčních letenek najdete také letenky do Mexika za necelých 12 tisíc a letenky z Prahy do Indie za necelých 10 tisíc. Cenově zajímavá letenka je z Bratislavy na Sicílii. Ryanair na této trase nabízí letenky za necelých 1 700 korun.

Štítky:
Letenky na Mallorcu, Letenky Ryanair, Ryanair

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Letenky do Moskvy od 1 844 korun

    (13.02.2014, Rádi cestujeme) Moskva patří k nejčastějším destinacím cestujících z pražského letiště. Podívejme se tedy na aktuální nejlevnější letenky do Moskvy. Ty opravdu nejlevnější však nenajdeme na trase Praha-Moskva, ale Budapešť-Moskva. Cena takové letenky je necelých dva tisíce korun.

  • Akční letenky z Polska startují od 397 korun

    (21.08.2013, Rádi cestujeme) Z následující tabulky bude dobře viditelné o jak moc levněji lze letět z polských letišť oproti těm u nás. Ceny letenek začínají od necelých 400 korun. To z Česka je prakticky nemožné. K těm hodně zajímavým akčním letenkám je let z Katovic do Londýna. Cena zpáteční letenky je 528 Kč. Levné je možné letět i do Říma či netradičního Edinburghu.

  • Letenky k moři: Sardinie od 771 korun

    (16.09.2013, Rádi cestujeme) Za vynikající cenu je možné letět z Frankfurtu na Sardinii. Akční zpáteční letenka stojí necelých 800 korun! Let zajišťuje největší evropská nízkonákladová aerolinka Ryanair. Pamatujte, že v ceně letenky jsou taxy (až na případný poplatek za platbu - ten je závislý na způsobu platby, a může být i nulový) a příruční zavazadlo. Aerolinka ve svém objednávacím průvodci vám bude nenápadně nabízet i další služby (např. pojištění), ale ty nemusíte objednávat.  

  • Akční letenky do Londýna za 780 korun

    (01.10.2013, Rádi cestujeme) Nejlevnější letenka v dnešním výběru nás zavede do turisticky nejnavštěvovanějšího evropského města minulého roku, Londýna. Již nějaký čas pravidelně léta Ryanair do Londýna z Ostravy a díky tomu lze najít ty nejlevnější lety do Londýna právě z Ostravy. Tentokrát uvádíme cenu zpáteční letenky v půli listopadu v hodnotě 780 Kč. K dalším zajímavým letům patří let z Prahy do Ženevy. Cena zpáteční letenky je necelých 1 600 korun.


Sponzorované odkazy