Nové linky z letiště Praha do Evropy a Kanady!

23. 10. 2013     Akční letenky.cz

V posledních týdnech se kolem letiště Praha vyrojilo několik nových zajímavých informací a mimo jiné se chystá také zavedení několika nových linek. Všechny lety by měly být spuštěny až v roce 2014 a provozovat je budou aerolinky Air Transat, Germawings, Adria Airways a Aegean Airlines.

Štítky:
Akční letenky

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Nové linky z letiště Praha od SAS a SmartWings

    (26.11.2012, Akční letenky.cz) Další nové linky byly ohlášeny na webových stránkách leteckých společností SmartWings a SAS, které tímto rozšíří nabídku letů z letiště Praha.

  • Nové linky leteckých společností SmartWings a ČSA

    (20.11.2012, Akční letenky.cz) Další a další aerolinky postupně aktualizují své letové řády, přidávají či ruší linky a upravují letové frekvence. Týká se to také českých leteckých společností ČSA a SmartWings. V letním období přidá klasický přepravce ČSA další novou linku do Ruska, tentokrát se jedná o lety z letiště Praha do města Perm, ležícího na trase Transsibiřské magistrály.

  • S Wizz Air nově do Istanbulu

    (06.06.2013, Rádi cestujeme) Maďarský nízkonákladový dopravce Wizz Air dnes oznámil, že zavádí novou pravidelnou linku z Budapeště do Istanbulu. Wizz Air tak rozšiřuje své aktivity o další zajímavou destinaci. Již dříve Wizz Air uvedl nové linky do Tel Avivu, Dubaje či Baku. Mimochodem, destinace, kde doteď neoperuje jeho velký rival Ryanair. Podobně jako Ryanair, ani Wizz Air ale nezavádí nové linky z Prahy a tak ani let do Istanbulu se bez dodatečné dopravy do Budapeště neobejde.

  • Air One: nové spojení z Vídně a Prahy

    (24.10.2013, Akční letenky.cz) Další nové linky chystá ve svém letovém řádu letecká společnost Air One, která již mimo jiné létá z Prahy do Benátek a Pisy. Novou destinací se na jaře stane Catania ležící na Sicílii a dostupná bude z letiště Praha i Vídeň.


Sponzorované odkazy


Letenky do Kanady

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.