Norwegian: levné letenky do Helsinek a Stockholmu od 2267 Kč!

21. 10. 2013     Akční letenky.cz

Levné letenky do Skandinávie můžete pravidelně rezervovat u letecké společnosti Norwegian! Z našeho hlavního města jsou dostupné metropole Finska, Norska, Švédska i Dánska. Velmi výhodně nyní například vychází zpáteční lety z Praha do Helsinek. V několika málo termínech jsou dostupné od 2267 Kč (€88) včetně poplatků a příkladem může být 20. – 25. listopad 2013.

Štítky:
Letenky do Finska, Letenky do Helsinek, Letenky do Norska, Letenky do Stockholmu, Letenky Norwegian, Norwegian

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Stockholmu? Zajímají vás letenky Helsinky? Vybírejte pohodlně online!
  • Z Budapešti do Stockholmu za pár korun

    (09.11.2012, Letenky levně) Letecká společnost Ryanair nabízí levné letenky z Budapešti do Stockholmu. V prosinci a v lednu můžete letět z Budapešti do Stockholmu za pouhých 106,- Kč (jedna cesta). Návštěvu Stockholmu můžete spojit s prohlídkou Budapešti, kam se dostanete vlakem nebo autobusem. Jedna jízda autobusem stojí z Prahy do Budapešti stojí cca 500,- Kč.

  • Ze Stockholmu do Bangkoku od 12.472,- Kč

    (08.08.2013, Letenky levně) Pokud byste si na poslední chvíli chtěli podívat do Bangkoku nebo někam dál do jihovýchodní Asie, našli jsme levné letenky ze Stockholmu. Letenku ze Stockholmu do Bangkoku lze zakoupit levně již od 12.472,- Kč. (Příklad rezervace s odletem 21. 9. 2013 a návratem 28. 9. 2013 v našem vyhledávači). Cena platí do vyprodání míst.

  • Akční letenky do Stockholmu, Kodaně či Helsinek od 1714 Kč!

    (17.09.2013, Akční letenky.cz) Norská nízkonákladová aerolinka Norwegian Air Shuttle nyní na svých webových stránkách nabízí akční letenky za velmi výhodné ceny. Od 1714 Kč mohou klienti rezervovat lety z Letiště Václava Havla na Skandinávský poloostrov a konkrétně do Dánska, Švédska, Finska nebo také Norska.

  • Norwegian letenky: nová linka do Helsinek od 2515 Kč

    (04.02.2013, Akční letenky.cz) Na webových stránkách norské nízkonákladové aerolinky Norwegian Air Shuttle mohou cestovatelé občas narazit na zvýhodněnou nabídku letů do nejrůznějších destinací a v letovém řádu se mimo jiné objevuje i letiště Praha (PRG). Pomalu se také můžete začít těšit na start nového spojení z našeho hlavního města do Helsinek!


Sponzorované odkazy


Letenky do Finska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.