Z Brna do Eindhovenu od 299,- Kč

22. 11. 2013     Letenky levně

Letecká společnost Wizzair nabízí letenky do Nizozemí za velmi dobrou cenu. Pokud jste členy Wizzair klubu, můžete v únoru koupit letenku z Brna do Eindhovenu již od 299,- Kč za jednu cestu. Pro nečleny Wizzair klubu letenka stojí 499,- Kč. Příklad rezervace s odletem 23. 2. 2014 a návratem 26. 2. 2014

Štítky:
Letenky do Eindhovenu, Letenky do Nizozemí, Letenky Wizz Air, Wizz Air

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • Z Brna do Eindhovenu za 485,-Kč!

    (03.01.2013, Letenky levně) Letecká nízkonákladová společnost Wizz Air pro vás připravila akční let z Brna do Eindhovenu za 485,-Kč! Eindhoven je město ležící na jihu Nizozemska, říká se mu metropole moderní architektury, a je velice rušné a plné mladých lidí. Turisté ho mají rádi pro jeho blízkost Amsterdamu.

  • Z Brna do Eindhovenu za 245,-Kč!

    (11.12.2012, Letenky levně) Nízkonákladová letecká společnost Wizz Air pro Vás připravila na Štědrý den akční let z Brna do Eindhovenu za pouhých 245,-Kč! Plánujete letos trávit Vánoce jinak? Eindhoven je nizozemské město ležící v provincii Severní Brabantsko. Čtvrtinu obyvatel zde tvoří cizinci a díky místní univerzitě je tu spousta mladých a přátelských lidí.

  • Sleva 20 % na letenky s Wizz Air

    (08.01.2014, Letenky levně) Letecká společnost Wizz Air nabízí pouze dnes 8. 1. 2014 slevu 20 % pro členy Wizz Discount Clubu na letenky do všech destinací. Z Prahy létá Wizz Air do Londýna, Eindhovenu, Říma, Neapole, Milán a  Bari. Z Brna můžete letět do Eindhovenu, Říma, Londýna a Tel Avivu.  

  • Brno – Barcelona a zpátky za 2.299 Kč !

    (02.01.2014, Akční letenky.cz)  Za opravdu lidové ceny můžete momentálně vyrazit z Brna do Barcelony na přelomu ledna a února. Nejlevněji poletíte při kombinaci letů společností Wizzair a Ryanair, s přestupem v nizozemském Eindhovenu.


Sponzorované odkazy


Letenky do Nizozemí

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.