Ryanair rozšiřuje lety z Prahy, Wizzair přidává základnu

25. 03. 2014     Rádi cestujeme

Nízkonákladový dopravce Ryanair hodlá v zimním letovém řádu rozšířit lety z Prahy do Londýna i Dublinu. S touto informací přišel nyní, v době kdy se blíží spuštění těchto linek. V dubnu se opět objeví Ryanair na odletových tabulích Letiště Praha.

Štítky:
Letenky Ryanair, Ryanair

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Novinky na letišti Praha

    (25.11.2013, Rádi cestujeme) Španělský letecký dopravce Vueling přidává novou linku z Prahy do Říma. Od 24. Dubna bude Vueling létat na této trase denně. Odlet z Prahy bude v 15:30, v Římě přistanou cestující v 17.15.

  • S Wizz Air nově do Istanbulu

    (06.06.2013, Rádi cestujeme) Maďarský nízkonákladový dopravce Wizz Air dnes oznámil, že zavádí novou pravidelnou linku z Budapeště do Istanbulu. Wizz Air tak rozšiřuje své aktivity o další zajímavou destinaci. Již dříve Wizz Air uvedl nové linky do Tel Avivu, Dubaje či Baku. Mimochodem, destinace, kde doteď neoperuje jeho velký rival Ryanair. Podobně jako Ryanair, ani Wizz Air ale nezavádí nové linky z Prahy a tak ani let do Istanbulu se bez dodatečné dopravy do Budapeště neobejde.

  • Transavia spojí Prahu s Pařížem Orly

    (15.01.2014, Rádi cestujeme) Holandská nízkonákladová aerolinka Transavia přidává novou linku z Prahy. Tentokrát do Paříže. Transavia bude létat na pařížské letiště Orly, na které v minulosti létal z Prahy např. SkyEurope. Výhodou tohoto letiště je dobré dopravní spojení z centrem města. Lze totiž využít i běžnou veřejnou dopravu, která je pochopitelně, oproti jiným možnostem, znatelně levnější. Z letiště cestující ke stanici metra Villejuif-Louis Aragon dopraví tramvaj.


Sponzorované odkazy