Akční letenky do Nizozemska za necelých 600 Kč

04. 10. 2014     Rádi cestujeme

Přinášíme vám aktuální nejnižší ceny letenek z Česka do Nizozemska. Už nějaký čas na trasách do Nizozemí operuje hned několik nízkonákladových dopravců. Aktuálně nejlevnější letenku do Nizozemska je možné koupit z Brna. Cena zpáteční letenky je 558 Kč v případě, že jste členy tzv. Discount klubu. Ten si můžete pořídit zakoupením (cca. 800 Kč na rok). Běžná cena za letenku je něco málo přes 1 000 Kč.

Štítky:
Letenky do Nizozemska

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Letenky v akci: Mallorka za necelych 1 500 korun

    (06.03.2014, Rádi cestujeme) Za poměrně nízkou cenu je možné nyní nakoupit letenky na Mallorku. V dubnu jsou letenky z Karlsruhe na Mallorku jen za zhruba 1 450 korun. V dnešním výběru akčních letenek najdete také letenky do Mexika za necelých 12 tisíc a letenky z Prahy do Indie za necelých 10 tisíc. Cenově zajímavá letenka je z Bratislavy na Sicílii. Ryanair na této trase nabízí letenky za necelých 1 700 korun.

  • Akční letenky do Kanady za necelých 9 tisíc korun

    (05.07.2015, Rádi cestujeme) V těchto dnech je možné zakoupit za velmi slušnou cenu letenku do kanadského města Toronto. Akční letenka stojí necelých 9 000 Kč. Let zajišťuje aerolinka British Airways.

  • Akční letenky do Kanady

    (18.05.2014, Rádi cestujeme) Aerolinka Air Transat má nyní v nabídce akční letenky do kanadského Toronta. Za zpáteční letenku z Amsterdamu si účtuje necelých 9 000 korun. Zbývá posledních několik míst!

  • Akční letenka za exotikou - Maledivy pod 12 tisíc

    (27.11.2014, Rádi cestujeme) Opravdu levnou letenku si pro nás připravila aerolinka Aeroflot, která nabízí let z Prahy do Male za necelých 12 tisíc korun. Cena je za zpáteční let vč. zavazadla a poplatků. Možných termínů je několi.


Sponzorované odkazy


Letenky do Nizozemí

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.