Superlevné letenky do Jižní Ameriky! Zpáteční letenka do Brazílie a Argentiny za 10 413 korun!

11. 11. 2014     Rádi cestujeme

Byl pro vás vždy největší snem procestovat Jižní Ameriku? Máte možnost! Kombinací letů společnosti Iberia můžete do brazilského Sao Paula odletět přímo z Prahy. Ovšem takto levná letenka od vás bude vyžadovat trochu cestování. Odlet nazpátek je totiž z Argentinského Buenos Aires. A přistání za celkovou cenu opravdu jen 10 413 korun v Madridu. Jedná se o velmi blízký termín. Odlet 23. listopadu a návrat 4. prosince.

Štítky:
Iberia, Letenky do Argentíny, Letenky do Brazílie

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Jižní Amerika - z Prahy do Brazílie již za 10 290 Kč!

    (27.02.2015, Rádi cestujeme) Pelikán přináší zajímavou nabídku ve formě akčních letenek do Jižní Ameriky. Za zpáteční letenku do Ria de Janeira, Sao Paula nebo Buenos Aires zaplatíte jen 10 290 Kč! Letenky můžete zakoupit na květen a červen, ale pozor, velmi rychle ubývají!

  • Londýn za 998 korun z Brna!

    (21.12.2014, Rádi cestujeme) Nízkonákladová společnost Ryanair jistě potěší všechny cestovatele, kteří by se chtěli tuto zimu podívat do Londýna. S odletem z Brna nabízí totiž cenu jedné letenky pod pět set korun, zpáteční letenka tak stojí pouhých 998 korun! Dostupné jsou letenky zejména ke konci ledna.

  • Letenky v akci: Mallorka za necelych 1 500 korun

    (06.03.2014, Rádi cestujeme) Za poměrně nízkou cenu je možné nyní nakoupit letenky na Mallorku. V dubnu jsou letenky z Karlsruhe na Mallorku jen za zhruba 1 450 korun. V dnešním výběru akčních letenek najdete také letenky do Mexika za necelých 12 tisíc a letenky z Prahy do Indie za necelých 10 tisíc. Cenově zajímavá letenka je z Bratislavy na Sicílii. Ryanair na této trase nabízí letenky za necelých 1 700 korun.

  • Akční letenka Paříž Montreal pod 9 tisíc korun!

    (13.07.2014, Rádi cestujeme)   Pokud chytře nakombinujete akční letenky, můžete se do kanadského města Montreal dostat z Česka klidně za cenu okolo 10 tisíc korun. Akční letenku z pařížského letiště Charlese de Gaulla do Montralu koupíte již na září. Datum odletu je volitelné, návrat přímo do Prahy je možný 30. září. Například pokud by vás zajímal měsíční pobyt v Kanadě, můžete odletět 3. září z Paříže a vrátit se 30. září na letiště v Praze a to bez přestupů a za senzační cenu 8 914 korun.


Sponzorované odkazy


Letenky do Brazílie

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.