Stávka pilotů společnosti Lufthansa pokračuje

20. 03. 2015     Rádi cestujeme

Stávka pilotů Lufthansy, která započala ve středu, bude nadále pokračovat. Dnes bylo zrušeno dalších 800 letů, především se stávka dotkla letů na evropských a vnitroněmeckých linkách. Nízkonákladové aerolinky Germanwings a Eurowings, které patří do koncernu Lufthansy, létají podle plánů. Mezikontinentální lety jsou také v provozu.

Štítky:
Germanwings, Lufthansa

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Největší podíl na českém trhu má ČSA, druhá je Lufthansa

    (26.08.2014, ALetenky.cz) V současné době působí na českém trhu téměř 50 leteckých společností, které nabízí pravidelné lety. Zhruba 80% odletů nabízí klasické společnosti, jednu pětinu ovládají nízkonákladové aerolinie. Mezi nejsilnější hráče na českém nebi patří společnosti ČSA, Lufthansa, Aeroflot, easyJet a Air France.

  • Největší podíl na českém trhu má ČSA, druhé jsou SmartWings

    (03.09.2014, ALetenky.cz) V současné době působí na českém trhu téměř 50 leteckých společností, které nabízí pravidelné lety. Zhruba 65% odletů nabízí klasické společnosti, zbytek ovládají nízkonákladové aerolinie (počítáme-li mezi ně i SmartWings).

  • Sleva 20 % na letenky s Alitalia

    (19.06.2014, Letenky levně) Pouze dnes je možné nakoupit u letecké společnosti Alitalia letenky se slevou 20 % na všechny cesty od 24. 6. do 31. 7. 2014. Letenky můžete rezervovat přes italskou stránku společnosti Alitalia.      

  • Istanbul – zpáteční letenky na listopad za 1.516 Kč

    (25.08.2014, Akční letenky.cz) Zpáteční letenky na přímé trase Budapešť-Istanbul, provozované leteckou společností Wizzair, se aktuálně prodávají už za 1.516 Kč. V kombinaci s lacinou autobusovou dopravou z Prahy i z Brna se tak jedná o levnější alternativu k letům z Prahy se společností Pegasus Airlines, kde ceny zpátečních letenek začínají na 3.188 Kč, viz zde.


Sponzorované odkazy


Letenky do Rakouska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.